Моето сладко коремче - октомври

Скъпи бъдещи майки, горди със своите бременни коремчета, участвайте в конкурса на списание "9 месеца" "Моето сладко коремче"! Изпращайте снимки на ВАШЕТО, СОБСТВЕНО НАРИСУВАНО БРЕМЕННО КОРЕМЧЕ на email pr@9m-bg.com за «Моето сладко коремче» до 20 октомври 2011 г.

Задължително напишете двете си имена, откъде сте, телефон и адрес за обратна връзка. Снимките ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на „9 месеца” и ще бъдат публично достояние.

Този месец снимките ще бъдат качени в профила на списанието на 21 октомври. Конкурсът ще продължи до 31 октомври и всички потребители ще могат да разглеждат снимките на участничките. Ще обявим победителя на 1 ноември 2011 година, който ще бъде избран от организаторите и спонсора на конкурса.

!Важно! Заради опитите за участие в конкурса ни със снимки копирани от сайтове в интернет изискваме изпращането само и единствено на оригинални снимки, които не са обработвани с никакви графични програми. Така в тях се пази информация затова кога и с какво е направена вашата снимка. Моля пратете ни поне 2-3 снимки на нарисуваното ви коремче и от самото рисуване. Благодарим за разбирането!

Голяма награда този месец предоставена от фирма "БЕБОЛИНО" ООД:
Ръчна помпа за кърма NUK Sensitive

Награда за всички останали участници:
NUK Нощни подплънки – 20 бр.

Участвайте


Краен срок - 21 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара