Твоите 55

Какво бихте си купили, ако имахте кредитна карта от Emporiki Bank с гратисен период за покупки до 55 дни? Кои са дрехите, предметите, книгите, които изразяват вашия вкус? Споделете ги, като качите техни снимки от компютъра си и изградите картина на вашия стил и предпочитания. Ако колекцията ви стане една от най-харесваните, ще се доближите до желанията си с награда от Emporiki Bank и кредитни карти VISA GOLD.

Желаещите да участват е необходимо да приемат апликацията. След разрешаване на достъпа, участникът се съгласява апликацията да отрази приемането й на профила му във фейсбук. След приемане на апликацията участниците трябва да изберат 55 снимки на предмети, които желаят да качат в своята класация „Твоите 55“. За тези цел участниците трябва да свалят снимките на компютъра си и от-там да ги качат в апликацията.

Всеки, които иска да участва или да гласува в ИГРАТА, трябва да приеме апликацията.

Гласуването за ИГРАТА се осъществява чрез натискането на бутона „Харесва ми“ в профила на участника, за чиято класация иска да гласува. Победителите в ИГРАТА се избират спрямо броя на гласувалите за него. Участникът с най-голям брой гласове ще спечели парична награда от 200 (двеста) лева. Следващите четиринадесет класирани участници ще участват в томбола за четиринадесет награди, предоставени от Klikshop.bg и L’occitane.

При наличие на изкуствено създаване на нереални резултати и участници в ИГРАТА, организаторът си запазва правото да дисквалифицира участниците, които са нарушили Официалните Правила. Дисквалифицираните участници не участват в надпреварата за наградата.

Първа награда:
1 парична награда от 200 лева.
Награди от 2-ро място до 15-то място:
1бр. Дървен калъф от Katinkas за iPhone от Klikshop.bg
1бр. Ключодържател от серията MOVE от Klikshop.bg
1бр. Комплект за хранене JOIN от Konstantin Slawinski от Klikshop.bg
1бр. ABC-3D Книга от Klikshop.bg
5бр. Дамски козметичен комплект от L’occitane:
Cherry Blossom Shower gel 250 ml+Cherry Blossom hand cream 10 ml.
5бр. Мъжки козметичен комплект от L’occitane:
Hair and Shower Gel Eaux des Bauxm 250 ml.+Shea Butter Soap 100 g.

Участвайте

Краен срок - 24 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара