По чантата ще ме познаете...

Според някакви неписани статистики, съдържанието на дамската чанта може да даде много информация за нейния собственик. И понеже сме любопитни какви са нашите потребителки, решихме да ви поразпитаме чрез новата ни игра, организирана съвместно с Fashion Days.

Ако искате да добавите още една към любимите си чанти, снимайте тази, която използвате най-често, заедно със съдържанието й, и се включете в конкурса "По чантата ще ме познаете..."

Как да участвате в играта на Just.bg и Fashion Days

1. Снимайте чантата си и нейното съдържание.

2. Регистрирайте се на www.just.bg или влезте с Facebook профила си.

3. Натиснете Качи материал от менюто в горния ляв ъгъл - трябва да напишете заглавие, кратко описание и текст. Когато натиснете Запази , ще се отвори поле за качване на снимката ви.

Ще се радваме да бъдете оригинални при избора на заглавие, но ако се затруднявате, може просто да напишете "Чантата на Ива", например.

В полето Описание въведете името на конкурса.

Текст - разкажете ни какво държите в чантата си и кога, защо, как го ползвате. Ако сред вещите си имате истински хамстер, белезници или фенерче с лика на Бойко Борисов, не пропускайте да ни споделите!

4. Можете да прескочите секциите URL, Тип, Категория, Тагове, Странични панели.
В чекбоксовете под тези секции отбележете Запиши в конкурс и от полето за писане долу започнете да пишете: По чантата... Името на конкурса само ще се появи, изберете го.

5. От бутона Качи снимки, изберете тези, които искате да качите, след което натиснете Изпрати.

Това е. След като модераторите на Just.bg се убедят, че материалът ви отговаря на условията за участие в конкурса, той ще бъде публикуван в сайта.

Награда:
Наградата на конкурса е чанта на Calvin Klein - модел K71015/CJ000/999, любезно предоставен от Fashion Days . Чантата е черна, с две фиксирани дръжки и закопчаване с цип в горната част. Изработена е от материал с текстуриран вид и е декорирана с лого за автентичност.

Победител е авторът на публикацията с най-много харесвания във Facebook. За да подкрепите някоя публикация, натиснете бутона за харесване под статията.

Ако има повече от една статия с еднакъв брой харесвания, ще удължим времето на конкурса с 24 часа.

Just.bg си запазва правото да прави граматически корекции, както и да не публикува материали, които смята за неудачни или несъответстващи с темата на конкурса.

Участвайте

Краен срок - 20 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара