Изкарай 3000 лв с талант

Участието в Играта ще бъде осъществено по следния начин:

След регистрация Участниците могат да изпратят чрез форма на интернет страницата на Ruffles в приложението Ruffles Challenge 2 създаден от тях видеоклип във формат flv, mpeg, avi, MOV, asf, wmv, 3gp, mp4, или с размер до 100 МВ, съдържащ опаковка и/или лого, (плакат, рисунка, надпис ) на чипс Ruffles.

Всеки регистриран участник може да изпраща повече от 1 видеоклип.

На 19.10.2011 г. представител на Организатора на случаен принцип ще изтегли 2-ма Участници в Играта, които ще имат право да получат една от Малките награди.

На 19.10.2011 г. жури в състав Боби и Нед, Николай Арнаудов – представител на Стар Фудс България ЕООД, Себастиан Асенов и Стоян Стоянов - победители в Ruffles Challenge първа част, ще оценят всички допуснати до участие видеоклипове. Всеки член на журито трябва ще има право на 10 точки, които трябва да разпредели между всички участващи видео-клипове. Участникът, изпратил видеоклипа, който е получил най-висока оценка, ще получи Голямата награда.

Победителите получават една от следните Малки награди: велосипед Elysee-L, iPod shuffle. Наградата, която ще получи съответния победител се определя на случаен принцип.

Победителят избран от журито получава Голямата награда 3000 (три хиляди) лева в брой.

Победителите се уведомяват чрез лично съобщение на имейла им от служители на Организатора в срок от 2 работни дни от датата на получаване на право да получат награда.

Участвайте

Краен срок - 17 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара