Награди на октомври - луксозна грижа от Delarom

Наградите на е-списанието Pinks за месец октомври ще зарадват двама от вас с най-подходящата за сезона грижа за красотата от френската компания Delarom. За един от вас сме подготвили страхотен комплект от хидратиращата маска Acquaconfort с екстракт от нар и дегримьора за очи с масло от памучно семе и успокояващи и омекотяващи екстракти от невен, бяла ружа и хамамелис.

Втората награда пък е луксозното балансиращо масло за лице с вечно цвете. Ароматерапевтичният концентрат е със 100% натурални съставки: масло от лешник и етерични масла от антиоксидантно вечно цвете, семки на горчив портокал против стрес, тонизиращ лимон, пачули против подпухване, възстановяващо нероли и енергизиращ тамян. Маслото е подходящо за всички типове кожа, използва се 1-2 пъти дневно, преди крема за лице.

За записване в играта за страхотните подаръци от Delarom ще очакваме вашите имейли с имена и телефон за връзка на editorial@pinks.bg до 12:00 на 1 ноември 2011г. Победителите ще изтеглим на случаен принцип, а техните имена очаквайте в ноемврийския брой на е-списанието Pinks.

Участвайте

Краен срок - 1 ноември

1 Коментари

  1. Наградите на октомври спечелиха: Комплект хидратираща маска и дегримьор за очи Delarom - Георги Райчев
    Масло за очи с вечно цвете Delarom - Мария Стоянова

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара