Кастинг за Penthouse Key Girls

Мечтаете да станете известна? Обичате да пътувате? Искате да сте на корицата на известни списания? Участвайте в кастинга за момичета на PENTHOUSE SLOTS и заявете своето участие СЕГА!

Във връзка със старта на новата кампания за промоция на първите игри от серията PENTHOUSE SLOTS, се организира кастинг за набиране на PENTHOUSE SLOTS KEY GIRLS.

Ако сте млада, атрактивна, обичате да флиртувате с камерата и не се притеснявате да разкриете част от своя сексапил, вие можете да станете част от звездния отбор на PENTHOUSE SLOTS KEY GIRLS!
В рамките на кампанията ще имате възможността да участвате в престижни събития и промоционални партита с уникалната мисия да представите чрез своята визия иновативните, високо-технологични и атрактивни игрални продукти с бранда на световната марка PENTHOUSE.

Как да участвате?

Публикувайте 2 от своите най-добри снимки и видеоматериал на страницата на PENTHOUSE SLOTS във Facebook. Допълнително изпратете своята заявка за участие и портфолио на penthouseslots@avant-x.com​ до 20 Август 2011 г.

Заявката за участие и портфолиото (общ размер на файловете не по-голям от 5 Mb) трябва да съдържа кратка информация за вас с имена, телефон за връзка, възраст и мотиви за участие, линкове към материали в интернет (ФБ профила ви), снимки, които смятате че разкриват най-добре вашите качества (изпращането на порнографски материали дисквалифицира участието). Допълнителна тежест на кандидатурата ви би допринесло и изпращането на клип (любителски или професионален), който представя най-добре вашите артистични качества. Можете да каните своите приятели да гласуват за вас в страницата на PENTHOUSE SLOTS, като броят на получените гласове също ще се вземе предвид за предварителната селекция.

След 20 Август одобрените кандидатки от предварителната селекция (на база на изпратените материали) ще бъдат извикани на интервю и пробни снимки в периода между 20 и 31 август. За преминалите предварителната селекция, финалният кастинг ще се състои на 1 и 2 септември.

Финалистките ще участват в специална фото и видео-сесия за изработка на материалите за кампанията PENTHOUSE SLOTS на 7 и 8 Септември, и ще бъдат включени в списъка на предстоящи събития и промоции за новия сезон.

Какво ще получите?

- Известност
- Популяризиране на вашата визия и име като PENTHOUSE SLOTS KEY GIRL
- Участие в кампанията на иновативни игрални продукти със световната марка PENTHOUSE (TM)
- Участия в български и международни събития, свързани с кампанията, включително тематични партита, продуктови презентации, шоу-спектакли, търговски изложения и др.
- Участие в медийни изяви
- Популяризиране чрез официалните сайтове на марката PENTHOUSE (след одобрение)
- Възможност за контакти, кандидатстване и препоръки пред чуждестранни модни и рекламни агенции
- Професионално фотозаснемане и предоставяне на материали за личното ви портфолио
- Договорено възнаграждение

Участвайте

Краен срок - 20 август

Post a Comment

По-нова По-стара