Игра "Unlock the party"

За участие в активността UNLOCK THE PARTY всички потребители трябва да натиснат бутона „харесвам” на фен страницата Beck’sperience Bulgaria във Фейсбук и да се регистрират на същата страница, като преди това отговорят правилно на въпроса “Колко дни ще продължи тоталният Beck’sperience на Spirit of Burgas 2011?”

Всеки отговорил правилно на въпроса и регистрирал се участва в томбола за спечелване на една от следните награди:

- Кецове Converse Chuck Taylor
- Портмоне
- Колан
- Билет за Spirit of Burgas

Печелившите ще бъдат обявени на фен страницата Beck’sperience Bulgaria във Фейсбук и уведомени чрез електронно писмо до предоставения от тях електронен адрес при регистрацията.

Наградата - билет за SPIRIT OF BURGAS ще бъде получена в първия ден от фестивала, на 12.08.2011 г., в гр. Бургас, Централен плаж, от специален Beck’s кът на главния вход на Фестивала, в близост до касата, от 18:00 до 22:00 ч., срещу представяне на документ за самоличност.

Наградата кецове Converse Chuck Taylor ще бъде получена в 20 дневен срок след установяване на контакт с печелившия, който трябва да предостави своя номер обувки.

Наградите – портмоне и колан - ще бъдат доставени с куриер до печелившия в срок от 15 работни дни след обявяването му и потвърждение на адрес за доставка.

Участвайте

Краен срок - 10 август

Post a Comment

По-нова По-стара