Какъв е твоя темперамент?

Ти си мистериозна? Или чувствена? Или пък непринудена? Разбери какъв е твоят темперамент и можеш да спечелиш розови изненади от Chanson.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на играта, са 36 бутилки вино Chanson, осигурени от компанията „Домейн Бойар“.

За участие в играта е необходимо:

Да сте регистриран потребител в сайта Facebook.com

Да инсталирате приложението "Какъв е твоят темперамент?", като разрешите достъп до основните ви данни от Facebook профила, включително потребителско име, електронна поща и публикуване на стена/wall. След това започва теста "Какъв е твоят темперамент?", който се състои от 10 въпроса. След отговаряне на въпросите се появява резултат на потребителя спрямо дадените отговори. Той има опция да го сподели на стената си, да покани приятели и да се включи в томбола за бутилка вино. Когато натиснете бутон „ДА“ на въпроса „Искаш ли да участваш в седмичната томбола на Chanson и да спечелиш бутилка розе?“, заявявате участие в Играта за седмичаната томбола.

Един потребител има право да се регистрира само веднъж за седмичната томбола. При повече регистрации, ще се зачита само една от тях при провеждане на самата томбола.

До участие в разпределение на наградите ще бъдат допуснати всички, които отговарят на Официалните правила. Всяка седмица (започваща съответно в 11:00 ч. на 28 юли, 4 август, 11 август, 18 август 2011 г.) за спечелването на наградите участват всички потребители записали се за участие през съответната седмица. Победителите се определят на лотариен принцип от всички участници.

Участвайте

Краен срок - 18 август

Post a Comment

По-нова По-стара