Кампания "Подкрепи твоето училище"

Участието е обвързано с покупка.

През периода от 1 до 30 септември, търговско-развлекателен център Мол Варна, с подкрепата на Община Варна, организира социалната кампания „Подкрепи твоето училище”. По време на нейното провеждане всеки клиент, пазарувал в Мол Варна, ще получи талон за участие в томбола с награди, както и възможност да подкрепи едно от училищата на територията на град Варна. За всеки изхарчени 10,00 лева в който и да е от обектите в търговския център, клиентът получава по един талон, който носи 1 точка на училището, за което гласува, както и възможност да спечели страхотни награди.

Талон/и за участие можете да получите на бюро „Информация” в Мол Варна срещу предоставяне на касов бон или бонове. Талоните се попълват лично и се поставят в специално декорирана кутия. Всеки талон Ви дава правото за участие и в томбола с награди: Преносим компютър Toshiba Satellite C660D-15K, Smartphone LG Optimus Chic E720, Мултимедиен таблет iPad 2 Wi-Fi 16GB и още 300 други тематични награди.

Специално приложение със списък на всички училища в града е изградено във Facebook страницата на Мол Варна, предоставяйки възможност на феновете и за он-лайн гласуване в подкрепа на любимото училище.

В края на кампанията училището с най-висок процент получен от съотношението между общия брой гласове, акумулирани от онлайн гласуването и чрез талоните при пазаруване, отнесено към броя на учениците в него, ще получи сумата от 2500,00 лв., както и специално организирано парти в най-модерния комплекс за забавления - Playground.

От 5 до 20 септември в централното фоайе на партерен етаж в Мол Варна ще бъде организиран ученически базар. На специално изработени декорирани щандове ще бъдат представени основните стоки и услуги, необходими за ученика в подготовката му за новата учебна година, в това число – ученически помагала и пособия, раници, тетрадки, учебници, речници и други подобни. Със специално присъствие в рамките на ученическия базар ще се включат магазин за детски усмивки Хиполенд, Orange center – Мол Варна, детски център Capella Play и магазин Capella Toy, Fox, Пикадили и други.

Участвайте

Краен срок - 30 септември

Post a Comment

По-нова По-стара