Конкурс "Моето голямо трудно събуждане"

„Моето голямо трудно събуждане” е съвместна игра на NIVEA и Teenproblem.net Ако си готин и обичаш да се забавляваш, тази игра е специално за теб – очакваме те! Изпрати своя снимка, направена рано сутрин, след събуждане, когато отново бързаш за даскало или вече отдавна си се успал, преди да си се измил, сресал, гримирал, парфюмирал.

За периода на конкурса ще публикуваме всички ваши снимки, които с помощта на вашите приятели ще могат да се споделят, лайкват и коментират, както на страницата на играта в Teenproblem.net, така и на специално създадената супер готина facebook страница „Моето голямо трудно събуждане”.

Бъди естествен, готин, свеж или полузаспал и изпрати най-оригиналната си снимка на трудно събуждащ се тийнейджър. А ние с удоволствие ще ти се порадваме, и ако много се харесаш на нас и нашите тайни агенти из интернет пространството .... ще те наградим!

За наградата участват всички потребители, които са изпратили снимка, направена рано сутрин. Потребителите, предложили най-оригинални снимки, ще получат наградите предоставени от Beiersdorf – козметика NIVEA.

Започвайте да се събуждате!

Участвайте

Краен срок - 12 септември

Post a Comment

По-нова По-стара