Конкурс "Аз и моето слънчице"

Здравейте, скъпи майки! Стартирахме конкурса “Аз и моето слънце”, в който можете да участвате със снимка на вашето дете или на вашето дете с вас.

Наградите са:

1 място – ваучер за 5 посещения (индивидуални, VIP) по избор от програмата “Йога за мама“, 5 чая за подобряване на обмяната на веществата специално за мами и един антицелулитен масаж, осигурени любезно от генералния спонсор на конкурса Студио за здраве Тангра.

2 място – ваучер за 2 посещения (индивидуални, VIP) по избор от програмата “Йога за мама“, 2 чая за подобряване на обмяната на веществата специално за мами и един антицелулитен масаж, осигурени любезно от генералния спонсор на конкурса Студио за здраве Тангра.

3 място – ваучер за 1 посещение (индивидуално, VIP) по избор от програмата “Йога за мама“, 1 чай за подобряване на обмяната на веществата специално за мами и една рефлексотерапия, осигурени любезно от генералния спонсор на конкурса Студио за здраве Тангра.

Критерии за оценка на участниците

Критерият за оценка на участниците е единствено броят харесвания във Facebook, които са получили през страницата www.klasirai.me. Кандитатът с най-много харесвания печели.

Права и задължения на участниците.

* Имате право да каните приятели и познати да гласуват за вас, осигурявайки ви предни позиции.
* Имате право да изпращате единствено ваши снимки. Снимките не трябва да са обект на авторско право. При наличие на други лица на дадена снимка, изпратена от вас, изпращането й е равносилно на деклариране от ваша страна, че лицата са дали съгласието си тази снимка да се публикува.
* Имате право да спечелите наградите, осигурени от нашите спонсори.
* Имате право да откажете да публикуваме информация за контакт с вас. Всички останали полета от формата за регистрация в сайта ни са задължителни.

Участвайте

Краен срок - 30 септември

Post a Comment

По-нова По-стара