Конкурс "Моята градина"

Здравейте, приятели :-)

Искаме да дадем възможност на онези от вас, които притежават градина, било то вкъщи или на вилата, да ни покажат това пространство и да ни разкажат малко повече за него. За целта ви призоваваме да ни изпратите снимки на този прекрасен кът от дома ви и да ни разкажете малко повече за него. За какво използвате вашата градина – за отлеждане на различни подправки, билки, цветя, плодове, зеленчуци или просто за отмора и срещи с приятели? Имате ли кухня в нея, а барбекю?

Победителят с най-атрактивна и функционална градина ще бъде определен от екипа на BBC GoodFood България. Той ще получи книгата „1000 чудесни идеи за оформление на домашната градина” на издателство „Книгомания”, от която ще може да почерпи идеи и вдъхновение за оформяне и дизайн на този прекрасен кът за отмора и творчески занимания. Ще му подарим и тримесечен абонамент за нашето списание :-)

Снимките, както и текстът към тях изпращайте на konkurs@goodfood.bg. Не забравяйте да посочите име и телефон за обратна връзка. Снимките тряба да бъдат в в .jpg формат и размер до 2 мегабайта да бъде посочено къде се намира вашата градина, както и кратък текст, описващ най-интересното за нея. Ще помолим участниците да изпращат само авторски снимки. Снимки, за които бъде доказано, че не принадлежат на адресанта, ще бъдат сваляни от участие.

Всички снимки ще бъдат качвани в специално създаден за целта албум с наименование „Моята градина” от екипа на списанието. Само снимки, изпратени на на konkurs@goodfood.bg ще участват в надпреварата!

BBC GoodFood България си запазва правото да не публикува снимки, за които има информация, че не принадлежат на адресанта.

Участвайте

Краен срок - 31 август

Post a Comment

По-нова По-стара