Конкурс "Сладко приключение"

Този път предизвикваме въображението ви за приготвяне на чудни десерти. Вкусно и приятно, нали? За новата ни задачка ще си партнираме с нашите приятели от Dr. Oetker, които ще осигурят и наградите. Ще събираме вашите рецепти и снимки в специално създадени албуми на страницата ни. Всеки месец, до края на годината, двама от вас ще получават подаръчни комплекти от Dr. Oetker.

Условието:

Рецептите трябва да бъдат изпълнени с минимум два продукта на Dr. Oetker, които да бъдат изрично опоменати в тях. Изпращайте ни вашите снимки задължително с рецептите към тях на познатия ви вече мейл: konkurs@goodfood.bg. Придружавайте рецептите с вашите имена и телефон за връзка. Само снимките на тези от вас, които са изпълнили условията ни ще бъдат качвани в албума за месеца.

Оценяване:

В края на всеки месец, екипът на BBC GoodFood България и партньорите ни от Dr. Oetker, ще определят онези двама от вас, които са се справили най-добре.

Наградите:

Осигурени са с любезното съдействие на Dr. Oetker. Всеки комплект се състои от:

- Готварска престилка

- Чаша

- Комплект от премиум продукти на Dr. Oetker (виж снимката)

Рецептата на всеки победител ще бъде качена на сайта на списанието goodfood.bg

Наградените от град София могат да получат подаръците си направо от офиса на редакцията ни, а тези от останалите градове, по куриер.

Надяваме се че ще ви зарадваме с новата задача. Всички ние обичаме да си похапваме сладичко, а колко по-добре ще бъде да имаме на разположение няколко албума с рецепти, събрани на едно място!

ВАЖНО!

До участие ще се допускат само авторски снимки. Снимки, взаимствани от интернет, няма да бъдат качвани в албумите и няма да се борят за наградите. Ако в течение на играта се установи, че дадена снимка не е авторска или бъде получен сигнал за това, същата ще бъде извадена от играта.

BBC GoodFood България си запазва правото да не публикува снимки и рецепти, които имат съмнително качесто, както и рецепти, които изискват елементарна или почти никаква подготовка на предложения сладкиш. Снимки със силно влошено качество, които противоречат на стремежа на медията за естетически вид на предлаганите ястия, също няма да бъдат качвани в албумите ни. И не забравяйте координатите за обратна връзка! BBC GoodFood България няма да уведомява лицата, нарушили тези изискавания.

BBC GoodFood България не отговаря за съдържанието и правописа на рецептите.

Пожелаваме ви успех и приятни мигове в подготовката на сладките изкушения :-)

Участвайте

Краен срок - 31 декември

Post a Comment

По-нова По-стара