Гласувайте за града, който има нужда от ново родилното оборудване!

Според Вас коя болница има най-голяма нужда от ново оборудване? Pampers ще награди най-активната общност, която подкрепя своя град, за да са по-здрави майките и бебета там!
Гласувайте за Вашия град и Pampers ще модернизира родилното отделение в него!

След като бъдат качени снимките и съответно регистрирането на участниците бъде направено, всеки един от тях има правото да гласува за един от градовете където да бъде направено дарение.

Всяка седмица на база на подадените гласове Pampers ще избира печеливш град където на майчин дом ще бъде направено дарение. Един участник може да гласува само веднъж на седмица.

В края на кампанията четири града и съответно четири майчински домове ще получат дарение от Pampers. Гласовете подавани по време на кампанията ще бъдат сумирани. Гласовете няма да бъдат анулирани в началото на всяка седмица. Печелившите градове ще бъдат премахвани от листа за гласуване, тъй като ще бъдат оповестявани като печеливши. Обяваването на печелившите градове ще става всяка неделя в 23:59. Останалите градове ще бъдат свободни да получават още гласове до края на кампанията.

След края на кампанията всеки един от спечелилите домове ще получат като дарение: Двадесет детски легла
Десет маси за повиване
Десет детски стола

Краен срок - 14 февруари

Линк към кампанията

Post a Comment

По-нова По-стара