Национален конкурс за издаване на дебютна книга

Начало на второто издание на своя национален конкурс за издаване на дебютна книга, обяви издателство “АРС” в навечерието на Нова година. Надпреварата ще протече в три раздела - поезия, проза и хуманитаристика, в които ще бъде присъдена по една награда – издаване на книгата и нейна премиера в избран от автора град в България.

"Участници в конкурса могат да бъдат автори, пишещи на български език, без ограничения във възрастта и местоживеенето им", казват организаторите от "АРС". Според условията на конкурса издателството има право да предложи и на други участници в конкурса договор за издаване.

В раздел “Поезия” ръкописите трябва да съдържат до 45 текста, всеки не по-дълъг от 28 стандартни реда. В разделите “Проза” и “Хуманитаристика” ограничението е до 150 000 (сто и петдесет хиляди) знака. Ръкописите се изпращат във формат .rtf на мейл conquest@bgland.net Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. като прикачен файл към писмо, съдържащо трите имена, мейл и телефонен номер за обратна връзка, валиден пощенски адрес и изречението: “Съгласен/съгласна съм да работя в дух на добронамереност с екипа на издателство “Арс” за редакционното приключване на изданието на приложения ръкопис”.

Краен срок - 10 февруари

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара