Конкурси - седмица 17

Бебешки конкурси

Моето гардже и морето
Лятото настъпва, а и с това времето да се отправите на морето. Изпратете една снимка на гарджето/тата си когато сте били на море. Отново три деца ще вземат награди.
Краен срок - 15 май
Линк

Как се справяте с коликите?
Споделете как се справяте с коликите и спечелете страхотни награди!!! Разкажете ни за вашите хитринки в тези трудни моменти! Най-интересните, полезни и забавни разкази и съвети ще получават награди всяка седмица!
Краен срок - 31 май
Линк

Конкурс : Играта на JimJam
Изпратете снимка на вашето дете, на която то поздравява всички деца за 1 юни с целувка, с усмивка, с намигване и участвайте в томболата на JimJam.
Краен срок - 31 май
Линк

"Децата и цветята"
В ход е конкурса на списание "Моето бебе и аз" за малки дечица. Темата на снимките ви трябва да е "Децата и цветята."
Краен срок - 8 май
Линк

Фотоконкурс: Книгата на България
Искаш да получиш награди. Какво трябва да направиш? СНИМАШ, ПРАЩАШ И ПЕЧЕЛИШ.
Темата за месец май е "Децата на България".
Краен срок - 31 май
Линк

Детски конкурси

Как от Малчуган се става Великан?
Парти агенция "Малчуган-Великан" ви кани да участвате в забавен и интересен конкурс, в който можете да развихрите въображението си и да си представите, как всеки Малчуган може да се превърне във Великан!

Разкажете ни за вашите причини, мнения и рецепти за това как едно дете може да се почувства много важно и обичано! Споделете най-хубавите моменти, които са ви карали да се чувствате като великани!
Краен срок - 30 юни
Линк

Детски конкурс за плашила
Ученически конкурс за изработване на плашила обявява Етнографският музей „Етър". Участниците в него могат да бъдат както индивидуални, така и групови.
Краен срок - 13 май
Линк

Логическа загадка
За всички, които обичат логическите загадки. Отговорете вярно на логическата задача и четирима от вас, отговорили правилно, изтеглени чрез жребий, ще получат награди.
Краен срок - 1 юли
Линк

Четвърти национален конкурс за детска рисунка – "Мой малък свят" – Русе 2010
Темата на конкурса е "Моят малък свят – фантазии и цвят". Право на участие имат всички на възраст от 5 до 18 год. В своите рисунки трябва да развихрят въображението си и да представят това, което ги вълнува.
Всеки участник може да изпрати не повече от две рисунки с размер 35/50 см без паспарту. Разрешава се използването на всякаква графична и живописна техника.
Краен срок - 25 май
Линк

Познай героя от "Star Wars: Войните на клонираните"
Star Wars: Войните на клонираните се завръща по Cartoon Network с втори сезон – още по-силен и още по-дързък! Следете сезон 2 на Star Wars: Войните на клонираните и участвайте в конкурса!
Краен срок - 9 май
Линк

Свободен детски конкурс на тема "Моралните ценности в християнството"
В конкурса могат да участват деца и ученици от 5 до 16-годишна възраст. Могат да бъдат представяни литературни произведения (стихове, поеми, есета, разкази….), песни и музика, художествени произведения (картини, рисунки, фотографии, пластики, дърворезби и други, според дарбата на кандидата.
Краен срок - 25 май
Линк

Конкурс за детска рисунка "Магията на водата"
За да зарадва децата за техния празник Първи юни – Пловдивския ВиК оператор организира за четвърта поредна година конкурс за детска рисунка на тема "Магията на водата". Ще бъдат раздадени много награди, а за всички участници ще бъде организирано тържество с песни,танци, игри и веселие.
Краен срок - 25 май
Линк

Женски конкурси

Конкурс за месец Май 2010
Тема "Захарни цветя". Можете да участвате с:
-торта аранжирана със захарни цветя
-букети от захарни цветя без те да са аранжирани върху сладкарско произведение
-мъфини аранжирана със захарни цветя
Остава правилото за участие с едно произведение.
Краен срок - 21 май
Линк

Miss Winner
Конкурс за красота, чар и сексапил с много награди стартира в лайфстайл-секцията на Winner.bg от месец май. Конкурсът е ежемесечен. Изпращайте секси-снимки, информация за себе си и координати за обратна връзка.
Линк

3 ОТГОВОРА = 1 ПЕРАЛНЯ, въпрос № 3
Дойде време и за третия, последен въпрос от еко играта на списание "Бела". Ако отговорите вярно и на трите, получавате шанс да спечелите екопералня Aqualtis от Hotpoint-Ariston.
Краен срок - 31 май
Линк

Как отслабнах с лунната диета?
Един от най-предпочитаните методи за отслабване е лунната диета, при която без особени усилия се разделяме с около 3-4 килограма.
Очакваме вашите разкази, придружени със снимка за това как сте отслабнали с лунната диета, за колко време с колко килограма, трудно ли е за издържане и т.н.
Краен срок - 1 юни
Линк

Най-чаровна бременна за месец Май
Бъдещи майки, разкажете ни повече за вашата бременност и съпътстващите я промени.
Прибавете най-чаровната си снимка, като не забравяте да напишете вашата възраст, адрес и телефон за връзка. Освен че ще споделите щастието си с многобройната читателска аудитория, ще получите подарък за вас и вашето бебе.
Краен срок - 8 май
Линк

Фото конкурси

Конкурс за семейна снимка
Конкурсът "Моето щастливо "лудо" семейство" е посветен на Международния ден на семейството, който се отбелязва на 15 май. Изпращайте своите атрактивни снимки с име и телефон за връзка.
Краен срок - 14 май
Линк

Фотоконкурс: Книгата на България
Искаш да получиш награди. Какво трябва да направиш? СНИМАШ, ПРАЩАШ И ПЕЧЕЛИШ.
Темата за месец май е "Децата на България".
Краен срок - 31 май
Линк

Фотоконкурс на Pixel Media
Конкурсът продължава с нова тема и става ежемесечен. Темата за месец май е "Връзка без ограничения". Вече ще се гласува само на специално създаденият за целта микросайт към PixelMedia.bg предлага много повече удобства и функционалност за провеждане на фотографски конкурси от социалните мрежи.
Краен срок - 1 юни
Линк

Конкурс за снимка с комично съдържание
Животът край нас предлага ситуации, които никое въображение не може да измисли. Уловете ги с фотоапарат или GSM и се включете в конкурса. Можете да снимате нелепи надписи, комични ситуации с животни, човешки недомислици, спортни куриози и др.
Линк

Литературни конкурси

Kонкурс "Състояние на полет"
Стартира национален литературен конкурс, организиран от Спортен клуб по парапланеризъм "СКАЙНОМАД", Сайт за нова българска ХУдожествена ЛИТЕратура "ХуЛите" и Община Сопот.
Темата на конкурса е "Състояние на полет".
Приемат се произведения в две категории: "Поезия" и "Проза".
Краен срок - 25 юни
Линк

Конкурс на Public Republic послучай 24 май
Мултимедийното списание "Public Republic", с подкрепата на Немско-българското дружество в Хамбург и Дружеството за българо-немски икономически и културни връзки, Германия организира конкурс за художествен и публицистичен текст на тема "Доброто в нас". Конкурсът е разделен на три модула.
Краен срок - 22 май
Линк

Национален конкурс за хайку на свободна тема
"Хайку клуб София" обявява началото на Третия национален конкурс за хайку на свободна тема. Приемат се до 10 непубликувани хайку.
Краен срок - 15 май
Линк

Други конкурси

Момиче на месец Май 2010
Времето е горещо, а момичето за месец май е още по-горещо. Гласувайте за нея и може да спечелите гореща награда.
Краен срок - 31 май
Линк

Конкурс за лого на тенис турнир
Провеждащият се за поредна година конкурс „Когато тенисът стане изкуство”, този път е отворен за участници от цял свят.
Художници, фотографи, графични дизайнери и от България имат възможността да се включат в надпреварата за създаване на официалното лого на 9-ия Международен тенис турнир, който ще се проведе в Торино, Италия, между 28 юни и 4 юли 2010.
Краен срок - 19 май
Линк

Конкурс за сценаристи
Студентска телевизия "Алма матер" обявява конкурс за сценаристи на предаванията "Ку-Ку Презареждане" и "Ателие" – студентска работилница за изкуство и култура.
Краен срок - 5 май
Линк

Конкурс на Радио Китай за чужбина "Искам да отида в Съчуан"
Конкурсът ще се проведе в три раздела – за есе, за фотография и за рисунка или ръчно изделие. Може да участвате в един или няколко от разделите.
Краен срок - 1 юли
Линк

Световната конкурс-викторина под мотото "Да се срещнем в Шанхай в прекрасното ЕКСПО"
ЕКСПО Шанхай ще се проведе от 1 май до 31 октомври. За да научите по-добре различна информация относно предстоящото световно изложение, като темите, павилионите, мероприятията, значението на градове към човешкия живот и др. радиото организира тази викторина.
Краен срок - 1 август
Линк

"Дизайнерът, това си ти"
Всеки може да участва в конкурса, като единственото, което желаещите трябва да направят, е да качат във facebook – профила на Sofia Design Week снимка на собственоръчно създаден дизайнерски предмет, като опишат функцията му, използваните материали и колко пари са вложени.
Краен срок - 1 юни
Линк

Тема конкурс с парична награда от 600лв
Тема на конкурса: Познаваме ли добре българските късоклюни гълъби,(варненски, силистренски, плевенски, кюстендилски, добруджански, и др.)
Краен срок - 31 октомври
Линк

Национален младежки конкурс "Моят незабравим доброволчески спомен"
Може да участва всеки добротворец на възраст до 25 години, който е готов да сподели своите незабравими доброволчески мигове, които са го променили или са предизвикали у него бурни емоции, заслужаващи да бъдат разказани.
Краен срок - 25 май
Линк

Спечели книга: Бъди какъвто си или "злобна" книга за любовта
Книгата дава интересен подход за поглед към себе си отстрани, предлага много интересни техники, чиято цел е да разчупят шаблонното мислене и да помогнат на човека да отговори на най-важните въпроси в живота си – "Кой съм аз?" и "В какво се състои моето щастие?". За да спечелите тази книга, трябва да отговорите на един въпрос.
Краен срок - 9 май
Линк

Конкурс за нова иконка и лого на ХобиКафе
Идеята е да създадем нови, графични иконка и лого, в един стил, които да са оригинални и красиви. :) Не е задължително да има кафе на тях, така че развихрете въображението си.
Краен срок - 15 май
Линк

Спечели обиколката на живота си
Участвайте във вкусовото приключение на JOHNNIE WALKER RED LABEL и можете да спечелите възможността да карате истински Формула 1 болид Vodafone McLaren Mercedes, да посетите Технологичния център на McLaren в Англия и да се срещнете с отбора-победител в шампионата.
Краен срок - 20 юни
Линк

Kонкурс за най-стилен десктоп
За да участвате трябва да публикувате снимка на вашия десктоп (работен плот).
Препоръчително е снимките на десктопа Ви да са с възможно най-голяма резолюция и давайте само линкове към тях. Всеки потребител може да участва само с една снимка.
Краен срок - 7 май
Линк

Спечелете папка на NG
Участвайте в конкурса за най-добър коментар за месец май и спечелете папка на NG. В конкурса можете да участвате като добавите мнението си след съответната статия от майския брой на списанието в секция "Коментари", опция "Добави коментар".
Краен срок - 31 май
Линк

Пътеписи
Спечелете книгата на National Geographic "Гледки от рая" като напишете пътепис за интересно място, където сте били и какво ви е направило впечатление там.
Краен срок - 31 май
Линк

Twilight Ladies конкурс за месец май 2010
Темата е корица на Midnight Sun. Можете да участвате най-много с 3 творби
Изискването е да изпратите материали от работния процес.
Краен срок - 23 май
Линк

Post a Comment

По-нова По-стара