Конкурси - седмица 18

Бебешки конкурси

Конкурс : Моята любима книжка
Да, всеки малчуган има свои любими книжки, които всеки ден разгръща с жажда за знания и нестихващо любопитство. И ние сме много любопитни и затова искаме да разберем кои са любимите книжки на вашите деца, независимо от възрастта им. Изпратете снимки на вашите мъници с любимите им книги, като към тях пишете кои са те и защо са им толкова любими.
Краен срок - 31 май
Линк

Детски конкурси

Национален ученически конкурс "Моят графит - за живот без тютюн" 2010
Нарисувай своя графит на сайта www.graffitikonkurs.eu на тема:
* Предотвратяване на тютюнопушенето
* Отказване на цигарите
* Пасивно тютюнопушене

Правила за участие:
* Изготвянето на графитите е индивидуално
* Един участник има право да участва само с един графит
Краен срок - 1 юли
Линк

Фото-загадка
Време е за новата фото загадка. Наблюдателни деца, това е за вас. Трябва да познаете какво е снимано. Изглежда ви простичко?! Но може би не е. Опитайте!
Краен срок - 31 май
Линк

Имало едно време…
Така започват всички приказки, но вие сигурно си имате една-едничка, която ви е най-най-любимата и все искате да ви я четат и препрочитат, разказват и преразказват
за лека нощ и по всяко време. Е, сега можете да ни нарисувате илюстрации за тази приказка и да ги изпратите за конкурса.
Краен срок - 21 май
Линк

Конкурс само за деца
На 24-ти май празнуваме Деня на славянската писменост и култура. Затова и новият ни въпрос към вас е свързан този празник. Коя е любимата ви детска книжка и защо? Със сигурност обичате някоя от своите книжки повече от другите. Ще очакваме да споделите с нас коя е тя и кой е нейният автор.
Краен срок - 25 май
Линк

Фото конкурси

Фотоконкурс "Моят град"
Във всяко населено място има красиви сгради и оригинална архитектура, която е характерна за отделните райони на България. Въпреки многобройните дупки, непочистени улици и олющени фасади има и чудесни кътчета на които ни се ще да се полюбуваме. Нека ги покажем.
Краен срок - 15 юни
Линк

"Каквито бяхме"
"Каквито бяхме" е покана към всички бивши абитюренти, които са завършили преди 2, 3, 5, 10, 15... години, но са готови да събудят спомените си от абитуриентските балове и да покажат своите най-любими, най-красиви и най-смешни снимки. Кордели, панделки, ружчета... Тупирани прически а ла Си Си Кеч, кокове до небето и гел в изобилие... Съдрани дънки, черни ризи с бели сака и вратовръзки... такива, каквито бяхме преди години...
Краен срок - 30 май
Линк

Фотококурс "Почувствай пролетта. Продухай двуцевката"
Покажи как усещаш пролетта, кои са нейните символи за теб, какво е най-вълнуващото и красивото през този хубав сезон. Изпратете до три свои снимки, формат JPEG, мин. 3000 пиксела по дългата страна, до 8 MB.
Краен срок - 30 май
Линк

"Светлината около нас"
За мнозина началото на май е и началото на най-топлия и светъл период от годинaта. Със сигурност за много хора този период си заслужава да бъде запомнен с нещо хубаво и близко до сърцето.. Затова когато откриеш такова, заповядай да опиташ шанса си в поредния двадесет и шести кръг на фото-конкурса на PC World.
Краен срок - 5 юли
Линк

"Разкрийте своя уникален пролетен стил с ароматите MEXX"
За участие в играта трябва да сте регистриран потребител на сайта и да публикувате своя снимка. Снимките, подадени за участие, се одобряват от организаторите преди да бъдат публикувани. Всеки регистрирал се участник може да публикува по 1 (една) снимка в секция Mexx Pure Life и секция Mexx Black.
Краен срок - 2 юли
Линк

Литературни конкурси

Златен пегас
Конкурсът е за поезия (лирична и хумористична), епиграми и карикатури. Тема - свободна. Конкурсът се журира два пъти през 2010 г. - в края на юни и в края на декември.
Вашите творби изпращайте на адрес: София, 1124, бул. "Цариградско шосе" 17
за конкурса "Златния Пегас" или на e-mail: retro_2009@abv.bg

Сподели своя опит!
Информация можете да давате след всяка статия, която е посветена на някакво туристическо място чрез коментар след самата статия. Всички, които вземат участие в инициативата чрез споделяне на полезна информация, ще участват в томбола в края на всеки месец и най-малко един от вас ще получи предметна награда от Разходка.ком.
Линк

Конкурс за есе
Младежкото обединение в БСП обявява конкурс за есе, посветено на Деня на победата и Деня на Евпропа - 9 май. С темата на есето "Защо Денят на победата е Ден на Европа?" младите в БСП искат да покажат, че не съществува противоречие между двете събития, а те следват логиката на историческите процеси.
Краен срок - 2 юни
Линк

Други конкурси

Kонкурс за най-добра идея за уебсайт
2 минути са достатъчно време, за да продадеш добра идея. Търси се жизнена идея с реален пазарен потенциал. Ние искаме да се уверим, че авторът й може да печели от нея.
Краен срок - 20 май
Линк

Фото-загадка - май 2010 г.
Ако имате способност да познавате известни места в България само по част от снимка - тази игра е за вас. Познайте кое е това известно място.
Краен срок - 30 май
Линк

Музикална загадка - май 2010 г.
Любители на музиката, познайте коя е тази мелодия и кой е нейният композитор и спечелете награди!
Краен срок - 30 май
Линк

Спечете със "СКАТАВКИ"
С филма "Скатавки" Брус Уилис се завръща към добре познатото си амплоа на ченге, на което много му отива да раздава справедливост. Така изгря звездата му с "Умирай трудно" и той демонстрира чувството си за хумор и точен мерник в хитове като "Последният бойскаут", "Точен прицел", "Код Меркурий", "Заложник", "16 пресечки" и "Двойници". В кой от тези филми героят му ви е най-симпатичен и защо?
Краен срок - 17 май
Линк

Конкурс на Makdesign.eu
Единственото, което трябва да направите, за да се запишете в един от нашите конкурси е да си изберете категория и да ни изпратите снимки и/или просто описание.
Актуални категории:
1. Най-атрактивна сватба.
2. Най-красиво бебе - задължително е изпращането на снимки.
3. Най-задружно семейство.
Линк

Забравените песни
Поръчайте любима песен, забравена през годините и имате възможност да спечелите награда.
Линк

Спечели екстремно преживяване
За да участват, феновете на ENERGY трябва да попълнят формуляра и да разкажат с няколко думи за най-екстремното си преживяване. Накрая екипът на радио ENERGY ще избере най-големия авантюрист, който ще сбъдне една от най-старите мечти на човека – да полети във въздуха!
Краен срок - 30 май
Линк

Post a Comment

По-нова По-стара