Конкурси - седмица 12

Бебешки конкурси

Конкурс за корица "Моето дете – звезда!"
Започва новият конкурс за корица. Търси се най-чаровното и фотогенично дете, което ще получи специална фотосесия и ще бъде звездата на юлската корица.
Краен срок - 9 април
Линк


Свежо
Изпращайте свежи снимки и филмчета на вашите дечица. В края на годината ще можете да участвате в томбола с награди. Можете да участвате с повече от една снимка.
Линк

Детски конкурси

Научете английски
Играта е на списание Шарено, което се разпространява безплатно в няколко града. Но, ако нямате възможност да го намерите, можете да го четете онлайн и да участвате в играта.
Линк - страница 23

Конкурс за рисунки на тема: "Пази и мен!"
Конкурсът е част от кампанията за безопасност на движението, която ще се
проведе през месец април 2010 година. С една или повече рисунки по
темата могат да участват деца на възраст от 6 до 18 години.
Краен срок - 21 април
Линк

19-ти Международен конкурс за детска рисунка
Фармацевтичната компания "Байер" кани всички български деца да се включат. Конкурсът е организиран от фирмата и Програмата на обединените нации за опазване на околната среда (UNEP). Тази година конкурсът е на тема "Биоразнообразие", тъй като 2010 г. беше определена от Обединените нации като година на биоразнообразието.
Краен срок - 5 юни
Линк

Женски конкурси

Витамини за бъдещи майки
С настъпването на пролетта всеки се замисля за нуждата от витамините. Това е особенно важно за бъдещите майки. Познаваме ли витамините и можем ли да изберем най-добрите за нас?
Линк

Фото конкурси

Фотоакадемика 2010
Тема: свободна, Обособени са два раздела: артистична фотография и репортажна фотография. Всеки автор може да представи до 4 фотографии от раздел.
Краен срок - 15 май
Линк

Mеждународен фотографски експеримент за обекти на наследството
Възраст на участниците – до 21 години; Експериментът цели да популяризира познанията на младите хора относно исторически сгради и градини, провинциални и градски пейзажи, с монументална стойност или изключителна красота, и т.н.;
Краен срок - 10 април
Линк

Литературни конкурси

Моето свежо съботно утро
Пролетта идва с бурни емоции и аромата на силно кафе! Тонизиращи упражнения, горещо кафе или студен душ… Споделете своите сутрешни ритуали за свежо утро и пълноценен ден.
Краен срок - 20 април
Линк

Фантазиране на тема "Париж без любов"
Изразете себе си и фантазиите си. Авторът на най-атрактивните размисли с обем до 500 думи, ще получи много поетична, много парижка награда.
Краен срок - 4 април
Линк

Студентски конкурс
Есе на тема "Личната свобода в идеологиите и платформите на политическите партии в България". За да участвате трябва да сте студент в български или чуждестранен университет или да сте завършил преди не повече от две години. За участие се допускат и докторанти.
Краен срок - 26 април
Линк

Конкурс за есе за наградата "Дикран Н. Балабанян"
Предприемачите са тези хора, които имат идея и искат да рискуват. Те не знаят дали идеята им ще е печеливша, но искат да опитат. За да си предприемач, няма изисквания за възраст, пол, националност или образование. Единственото необходимо условие е да вярваш в идеята си и да имаш кураж.
Краен срок - 20 април
Линк

Конкурс за есе
Конкурсът е на тема "Моят университет". В него могат да участват всички български и чуждестранни студенти от Икономическия университет.
Краен срок - 15 април
Линк

Конкурс за есе - "Свободата на реда и редът на свободата"
Единственото условието за участие в конкурса е авторът да е на възраст между 19 и 35 години и текстът на есето да не повече от една печатна страница. Конкурсът ще се проведе на регионален принцип, като за всяка област есетата ще могат да се подават в областния офис на НДСВ.
Краен срок - 20 април
Линк

Други конкурси

Конкурс "Аз си търся име"
Бутер крокодила си търси име. Имате възможност да станете негов кръстник. Дайте вашето предложение как да се казва той.
Краен срок - 18 април
Линк

Игра Отстреляй бившата
За успеха на този филм от решаващо значение е химията между двете звезди. Сещате ли се други филми, в които двамата актьори се справят перфектно със задачата да партнират на свои колеги?
Линк

3 ОТГОВОРА = 1 ПЕРАЛНЯ Въпрос № 2
Време е за втория въпрос от Еко рубриката на списание Бела.
Краен срок - 31 май
Линк

Конкурс за девиз
По повод предстоящото честване на 740-годишнината от първото споменаване на Плевен в историческите летописи Община Плевен инициира обявяването на конкурс за избор на девиз.
Краен срок - 20 април
Линк

Спечелете лаптоп, смарт телефон и други
Организаторите на Уеб Експо 2010 обявиха големи награди за всеки, който разпространи най-успешно сайта на събитието. Някои от десетките награди са лаптоп Dell, iPod и смарт телефона HTC Magic.
Краен срок - 21 май
Линк

Конкурс за пътеписи
Тема: "Непознатата България". Разкажете за своите пътешествия и допринесете за популяризирането на чудесата на България!
Краен срок - 31 юли
Линк

Агент Z-ROCK
Запишете своя офис във формата за регистрация. Всеки делничен ден, агент Z-ROCK ще щурмува няколко от регистрираните офиси и ще раздава невероятни награди!
Линк

Конкурс "Plural+"
Във фестивала могат да участват подрастващи и младежи на възраст от 9 до 25 години, като изпратят заснети от тях кратки видеофилми (с продължителност от 1 до 5 минути), в които изразяват мнения, споделят опит, правят предложения по въпросите на миграцията и интеграцията.
Краен срок - 30 юни
Линк

Kонкурс за писмо на тема: "Защо е важно да се говори за СПИН"
Съгласно правилата на епистоларния конкурс, в него могат да участват млади хора на възраст от 8 до 15 години. Необходимо е всеки участник да напише своето съчинение под формата на писмо и то да съдържа между 500 и 1000 пълноправни думи.
Краен срок - 31 март
Линк

Post a Comment

По-нова По-стара