Конкурси - седмица 13

Въпреки фаталния номер на публикацията и слънцето навън, което неустоимо ни привлича, ще има конкурси. :) Идват почивни дни и малко забавления няма да ни се отразят зле.

Бебешки конкурси
Списание "Кенгуру" си има нов адрес, нов вид и разбира се нови конкурси.

"Нов герой"
Комиксът в списание „Кенгуру" търси своя нов герой. Изпращайте предложенията си, като прилагате рисунка и кратка история на персонажа.
Линк


"Първият рожден ден на моето дете"
Изпращайте снимки от първия рожден ден на вашето бебе. Най-артистичната, весела и забавна снимка печели. Всеки месец един от бебоците се обявява за "Рожденик на месеца".
Линк

Конкурс "Моето семейство"
Тази година Великден е през април и затова изпратете хубави семейни снимки, на които Вашето дете е обградено от най-близките, от хората, които го обичат най-много – семейството. (Снимките могат да бъдат и само с един член от семейството). Към снимкaтa ни пишете по какъв повод и къде е направена тя.
Краен срок - 30 април
Линк

Пролет в парка
Пролетта е навън, а децата и се радват повече от всички. За тях пролетта е разходка, слънце, игра. Покажете как се радват вашите деца на пролетта.
Краен срок - 8 април
Линк

Детски конкурси

Конкурс за най-хубаво великденско яйце
Със сигурност всеки един от вас има някаква идея, за това как да боядиса яйцата, за да станат малко по-различни от тези на другите и също така да станат много красиви.
А ако искате всички да видят вашето красиво и оригинално боядисано яйце участвайте в конкурса на az-deteto.bg.
Краен срок - 7 април
Линк

Шарена пролет
Някой ден в градинката с люлката, току под носа ви, изненадано забелязване вече цъфнало дръвче. И настава една весела и луда шарения от цветя, треви, листа!
Грабвайте моливите и боичките и нарисувайте тази пролетна красота.
Краен срок - 25 април
Линк

Женски конкурси

Конкурс Април 2010 - Великден
Ново кулинарно предизвикателство свързано с празника. Само, че този път яйцата и козунаците трябва да са върху торта.
Краен срок - 19 април
Линк

Мис Транспорт 2010
Конкурс за мис на транспортния бранш. В изборите може да вземе участие всеки служител от траспортно-спедиторския бранш. След регистрирането на страницата на конкурса служителят може да се кандидатира сам или да даде предложение за друг кандидат или кандидатка.
Краен срок - 31 декември
Линк

Мис Земен Рай
Dir.Bg с партньорството на Hammer Studio стартира конкурса Мис Земен Рай, който има за цел да покаже някои от най-красивите български лица, както и да популяризира българските природни забележителности и да стимулира туризма в пределите на България. Всеки месец в конкурса Мис Земен Рай ще бъде избирана една красива българка, с която ще бъде заснета професионална фотосесия на фона на изключителна българска природна забележителност.
Линк

Фото конкурси

Фотоконкурс Пролет иде
Всеки участник може да качи до пет снимки. Снимките трябва да бъдат на тема туризъм и пътешествия и да са свързани с настъпването на пролетта.
Краен срок - 30 април
Линк

Снимай Великден и спечели
Изберете най-добрия ъгъл, подредете по най-добрия начин и... снимайте боядисаните в различни цветове яйца, домашно приготвения козунак, празничното настроение около великденската трапеза или забавната украса вкъщи.
Краен срок - 11 април
Линк

Фотоконкурс "Книгата на България"
Темата за месец април е за красотата, която се показва отвън. "Красивата българска пролет". Изпрати снимка и спечели.
Краен срок - 30 април
Линк

Улови момента с KWIAT
Ако търсите възможност за изява и искате да демонстрирате оригиналност и чувство за хумор, изпратете ваша снимка, на която сте с любимите си очила KWIAT (слънчеви или диоптрични). Максималният брой снимки, с които всеки може да участва е 4.
Краен срок - 26 април
Линк

Конкурс "С Любов Към България"
Конкурса е посветена на всички градове, села, курорти и забележителности в България в снимки. Всеки желаещ да участва ще има възможност да изпрати до 2 снимки.
Краен срок - 1 май
Линк

Литературни конкурси

Национален конкурс за поезия "Искри над Бяла"
Авторите, желаещи да участват, да изпратят 3 непубликувани стихотворения. Конкурсът ще се проведе в две възрастови групи – за деца до 16 години и за възрастни.
Краен срок - 15 април
Линк

Конкурс за демократично есе
Конкурсът се организира от Съюз на демократичните сили, Групата на Европейската народна партия в Европейския парламент и Фондация "Конрад Аденауер". Темата може да е: "Европа.bg" или "Дясното в България: 20 години по-късно".
Краен срок - 30 април
Линк

Други конкурси

Семейство на седмицата
Всяка седмица ще се избира семейство на седмицата, а в края на годината - семейство на 2010. То ще спечели игра от PULSAR и фланелки за цялото семейство с логото на MARTI ONLINE.
Линк

Момиче на месец Април 2010
С новия месец идва и новото Момиче на времето, а също и възможността да спечелиш.
Краен срок - 30 април
Линк

Томбола
Включете се в първата съвместна игра на Audio Visual Bulgaria и Филмче.нет! Отговорете на въпроса "Какво е името на главния герой в "Как да дресираш дракон 3D?".
Краен срок - 9 април
Линк

Избери любимия си цвят
Наградна игра на Топ Шоп.
Линк

Събуди се с песен и спечели голяма спалня
Продължава кампанията на Радио Веселина "Събуди се с песен", в която поръчвате с SMS песента, която да Ви събуди от ефира на любимото радио. Един от Вас ще чуе своето име и поръчаната от него песен.
Краен срок - 9 април
Линк

Спечелете книга
Оставяйте своите креативни коментари под която и да е публикация в Литературата Днес – това, което ви вълнува и бихте оценили с няколко думи, онова, което ви е интересно, вдъхновява ви и смятате, че можете да го коментирате по такъв начин, че да впечатли автора и да ви даде наградата.
Краен срок - 6 април
Линк

Още една възможност да спечелите книга
Подарява се Hash Oil на Момчил Николов. Пишете коментари, а след десетина дни, когато автора прецени, ще прекрати томболата и един-двама от коментиралите ще получат подарък/-ци. Успех!
Линк

Спечелете поредицата на NG История на Библейския свят
Участвайте в конкурса за най-добър коментар за месец април. В конкурса можете да участвате като добавите мнението си след съответната статия от мартенския брой на списанието в секция "Коментари", опция "Добави коментар".
Краен срок - 30 април
Линк

Мистър Транспорт 2010
В конкурса могат да вземат участие всички, които професионално се занимават с транспорт и спедиция: превозвачи, спедитори и логистици. Шестимата победили в условията на конкурса ще заминат на седемдневна егзотична екскурзия до горещата Ибиза.
Краен срок - 31 декември
Линк

Конкурс "Минко Балкански" по математика, физика и информатика
Участниците могат да премерят сили в три независими състезания: по физика, по математика и по информатика. Задачите, зададени на френски и на английски език, покриват учебния материал от 9-ти до 12-ти клас.
Провеждане на конкурса - месец май
Линк

Конкурс за млади стилисти и дизайнери "Моден изгрев" 2010
Предизвикателството е насочено към всички таланти на възраст от 15 до 30 навършени години, без ограничение за образование и професионална квалификация.
Краен срок - 30 април
Линк

Post a Comment

По-нова По-стара