Конкурси - седмица 11

Честита първа пролет на всички. При това хубаво време, едва ли имате възможност да седнете пред компютъра, но за любимите конкурси все ще се намери време.

Бебешки конкурси

Конкурс "Полезните храни за моето съкровище"
Многообразието от храни за нашите малки любимци е безкрайно! Публикувайте информация за историята и полезността на хранителни продукти, които преобладават или би ти се искало да са част от менюто на вашето детенце.
Краен срок - 16 април
Линк

Бебе на гърне
Не ме притеснявайте. Имам важна работа... Темата на снимките е детенце на гърненце.
Краен срок - 30 април
Линк

Детски конкурси

ГЕРОЯТ на училището
Онлайн лотария на Пикадили. Само трябва да се регистрирате на сайта.
Линк

Моята любима играчка
Конкурс за снимка и разказче. Изпратете разказче за вашата любима играчка – пишете за това каква е тя, дали е плюшена играчка, кукла, бакуган. Кога сте си я купили, как си я избрахте или как ви е била подарена, защо точно тя е любимата ви играчка. По възможност към разказчето прибавете и нейна снимка.
Краен срок - 18 април
Линк

Детски конкурс "Моята Първа пролет"
Идва пролетта, а с нея и нейните първи предвестници: белият щъркел, селската лястовица, кукувицата и бързолетът. По този повод БДЗП Бургас организира конкурс за рисунка и разказ/есе на тема: "Моята Първа пролет".
Краен срок - 15 април
Линк

Конкурс за рисунка "Не на цигарите!"
В конкурса, с една или повече рисунки по темата, могат да участват деца от цялата страна на възраст между 5 и 11 години.
Краен срок - 12 май
Линк

Конкурс за детска рисунка на Benetton
Рисункте трябва да са на тема "Цветовете на пролетта". В конкурса могат да участват деца от всички възрасти от цялата страна.
Краен срок - 24 май
Линк

Да събудим детските сърца за добри дела
Столична община - район "Връбница", местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, обявява ученически литературен конкурс за написване на стихотворение, разказ и есе.
Краен срок - 6 април
Линк

Женски конкурси

Конкурс Мис Фема
Мили дами, ако желаете да участвате в конкурс Мис Фема, изпратете до 3 снимки. Не е необходимо снимките да са направени от професионалист или във фото студио. Добре е да напишете с изречение или две кратко описание за себе си.
Линк

Фото конкурси

Най-дълбоката дупка в Плевен
Ако според вас именно на улицата на която живеете, на която работите, по която най-често минавате СЕ НАМИРА НАЙ-ДЪЛБОКАТА ДУПКА В ПЛЕВЕН СНИМАЙТЕ Я!
Но така, че да може да се види колко е дълбока - използвайте линийка, метър, рулетка или автомобилна гума.
Линк

Фотоконкурс за деца и юноши
Национален етап от конкурса на Съвета на Европа - Международен фотографски експеримент за обекти на наследството. Участниците в конкурса трябва да са на възраст до 21 години.
Краен срок - 10 април
Линк

XV национален преглед на ученическото фото и видео изкуство
Националният конкурс на ученическото фото и видеоизкуство включва провеждането на фотоконкурс (изложба), пленер по фотография и конкурс за видеофилми. Целта е да се покаже степента на практическата подготовка на учениците в областта на фотографията и киното.
Краен срок - 15 май
Линк

Фотоконкурс "Биоразнообразието. Всички ние сме част от него"
В конкурса могат да участват всички български граждани или граждани на ЕС, които пребивават в България, на възраст над 18 години независимо от своя опит. Всеки участник може да подаде до три снимки за конкурса.
Краен срок - 3 май
Линк

Фотоконкурс "Това е Еконт"
Тема: Репортажна снимка, която да изрази интересен момент от ежедневната работа в Еконт. За тези, които търсят по-нестандартни и интересни снимки, организаторите предоставят достъп до "поглед отвътре" – фотографите могат да пътуват с куриер или да снимат вътрешните процеси в офис на Еконт.
Краен срок - 1 юни
Линк

Фотолиния на месец Март
В конкурса участват фото моделите с направени профили за месец Март. Цел на конкурса: Определяне на модел на месец Март.
Краен срок - 31 март
Линк

Литературни конкурси

Пътеписи на NG
Всеки месец най-добрия пътепис получава награда.
Линк

Международен конкурс за младежко есе
В конкурса могат да вземат участие млади хора на възраст до 25 г. в две категории: деца до 14 години и младежи от 15 до 25 години. Есетата трябва да бъдат до 800 думи, написани на английски, испански, немски или френски език.
Краен срок - 30 юни
Линк

Национален литературен конкурс за разказ "Дядо Йоцо гледа"
Община Мездра, Туристически комплекс "Дядо Йоцо гледа" и Съюзът на българските писатели обявяват конкурс за разказ. Няма възрастови и други ограничения.
Краен срок - 20 май
Линк

Национален литературен конкурс на името на Васил Воденичарски
Съюзът на българските писатели и община Хайредин обявяват литературен конкурс на името на Васил Воденичарски. Конкурсът е за книга с художествени произведения на социална тематика.
Линк

Конкурс за съвременна българска пиеса
Театър "София" обяви конкурс за съвременна българска пиеса. Условието е текстът да не е публикуван досега никъде, да не е поставян и да не е участвал в други конкурси.
Краен срок - 30 септември
Линк

Литературен конкурс за наградата - "Ирелевант" 2010
Театър "Via Verde" към Читалище "Добри Чинтулов" и Фондация "Буквите" обявяват Четвъртия конкурс за най-оригинален герой на разказ или стихотворение от съвременен български автор - ИРЕЛЕВАНТ-2010.
Краен срок - 5 април
Линк

Други конкурси

Томбола: Всичко ни е наред
Какво по-хубаво от това да си дете на Робърт Де Ниро? Този късмет имат Кейт Бекинсейл, Дрю Баримор и Сам Рокуел във филма "Всичко ни е наред". Отговорете правилно на въпрос за филма и спечелете.
Линк

Промоционална игра "LOOP Surf the Nation"
Предложи на Ники тутманик, душ, сестра или матрак и ако твоето предложение получи най-много Like-ове от посетителите, ще вземеш чисто нова и лъскава видео камера Flip mino HD.
Краен срок - 30 март
Линк

Спечелете награди с анкетата на Saga Technology
Отделете една минута и попълнете анкетата и ще имате възможност да спечелите награда.
Краен срок - 5 април
Линк

Уиски конкурс "Make it at Bushmills"
Стартира първият в световната уиски история конкурс "Make it at Bushmills" Да успееш в Бушмилс, чийто победител ще бъде посветен в тайните на ирландското уиски Bushmills. В конкурса може да участва всеки, като кандидатства онлайн през Фейсбук страницата на Bushmills.
Краен срок - 30 юни
Линк

Конкурс "Моята лична връзка с Червения кръст"
Състезанието е открито за млади хора в три възрастови категории: от 10 до 18 години, от 19 до 45 години и от 46 до 85 години. От участниците се изисква да проявят творчество, да създадат есе, разказ, приказка, картина, в които да разкажат своята лична история с голямото червенокръстко семейство.
Краен срок - 25 април
Линк

Спечели книга
За да спечелите книгата "WISHPIN – алгоритъмът на успеха или ръководство за спонтанно реализиране на мечти", трябва да отговорите на един въпрос.
Краен срок - 28 март
Линк

Участвай в абсолютната игра на Toshiba
Ако отделите малко време, за да попълните анкетата на Toshiba, в случай че отговорите правилно, ще имате шанса да се спечелите изключително компактната HD видеокамера Toshiba Camileo P10.
Краен срок - 31 март
Линк

Спечели силиконов бюст :)
Това никога досега не е правено, възползвайте се! Какво се очаква от вас? Само и единствено да се регистрирате и да направите заявка за получаване на нашия здравен седмичен имейл бюлетин. Със сигурност ще ви е от полза.
Краен срок - 30 април
Линк

Анкета на Програмта.бг
Участвайте в проучването на сайта Програмата.бг и спечелете награда.
Линк

Спечели [HD] видеокамера с Laptop.bg
Българският уебсайт за мобилни компютри Laptop.bg представи на своите фенове възможността да спечелят напълно безплатно 4-ри камери Toshiba Camileo P10. Игрите са две, което означава, че вие и вашите приятели имате двоен шaнс да спечелите.
Краен срок - 31 март
Линк

Томбола: Всичко ни е наред
Какво по-хубаво от това да си дете на Робърт Де Ниро? Този късмет имат Кейт Бекинсейл, Дрю Баримор и Сам Рокуел във филма "Всичко ни е наред". Отговорете правилно на въпрос свързан с филма и може да спечелите.
Линк

1 Коментари

  1. Здравейте пише ви Г-жа Атанасова аз съм редовен посетител на вашия сайт понякога участваме дори и вав някой от конкурсите надяваме се че и занапред ще има интересни и различни неща за всички!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара