Конкурси - седмица 7

Малко позакъсняхме тази седмица с публикуването на новите конкурси, но си трябва време, за да се съберат. Ще сме ви благодарни, ако ни подсещате за актуални конкурси, които сме забравили да публикуваме.

Бебешки конкурси

Конкурс "Моето гардже е най-хубаво" 2
Децата да са на възраст от 1 до 6 г. Можете да участвате само с една снимка.
Краен срок - 28 февруари
Линк

Детски конкурси

"Стихче за баба Марта!"
В конкурса децата могат да участват с написани лично от тях стихчета на тема баба Марта и мартениците.
Краен срок - 1 март
Линк

Фото-загадка
Всеки месец се публикува една снимка и вие трябва да познаете какво има на нея. Изглежда ви простичко?! Но може би не е. Опитайте!
Линк

Сподели с Марти-онлайн
Имате ли си касичка? Изпратете снимка на касичката и детето и паричките :)
Краен срок - 15 март
Линк

Регионален конкурс "Пижо и Пенда"
Конкурсът е за изработка на най-малка, най-голяма, най-оригинална мартеница, гривна, колие, пано и обемна кукла. В него могат да участват деца от 7 до 15 години.
Краен срок - 25 февруари
Линк

Конкурс за деца на тема "Какво е любовта?"
Само за децата от Пловдив. Конкурсът е в два раздела: изобразително изкуство /включително и приложно, без ограничения за техника и материали, / и текст /кратко, оригинално и неподправено определение за любовта – с няколко изречения или дори с няколко думи/.
Краен срок - 1 май
Линк

Женски конкурси

Турнирът на RING.BG!
Искаш да станеш най-харесвана? Да станеш известна? Да те дават по телевизията? Да покажеш умения в защита или в нападение? Да спечелиш пари? Тогава Турнирът на RING.BG е само за теб!
Краен срок за записване - 19 февруари
Линк

Конкурс за майки "Моят грим"
Изпратете Ваша снимка с Вашия предпочитан грим.
Краен срок - 30 март
Линк

Пловдивски прелести
Момичета, които се чувстват достатъчно атрактивни, за да ги покажем пред пловдивската аудитория, да пращат свои снимки в секси облекло.
Линк

Играйте с Dance Academy и Woman.bg
Всеки понеделник и петък има въпрос от света на танците. Позналите верния отговор на колкото се може повече въпроси имат шанса да спечелят една нощ с танцьорите от Dance Аcademy, които ще се погрижат за доброто настроение и чудесно изкарване на победителя и един негов придружител.
Краен срок - 21 февруари
Линк

Конкурс "Стани автор в Работещо момиче"
Всички автори, участвали със свои материали в сайта ще имат специален шанс. В края на месец юни публиката на Работещо момиче с гласуване ще определи 4 свои любими автора, които ще получат награда – романтичен, морски, незабравим уикенда за двама!
Краен срок - 15 юни
Линк

"Как се запознахме"
Споделете как и къде сте се запознали с партньора си, как сте решили да живеете заедно, планирано или не се появиха децата и т. н. Можете да илюстрирате написаното със снимка. "Историята на всеки човек е по-интересна от самия му живот".
Краен срок - 10 април
Линк

Щурото предизвикателство
Всеки понеделник има нова тема, с която авторите на сайта ви предизвикват.
Можете да участвате с каквото си пожелаете - картичка, скрапбук страница, рамка и т.н. От вас се иска само да се забавлявате!
Линк

Фото конкурси

Фотоконкурс "Градски пейзажи"
Градът...архитектура, хора, събития, забележителности, настроения и моменти.
Краен срок за записване - 16 май
Линк

Литературни конкурси

Литературен конкурс "Прекланям се пред Патриарха"
Посветен е на 160–та годишнина от рождението на Иван Вазов в разделите: стихове, разказ, есе. Без ограничения на възрастта.
Краен срок - 12 април
Линк

Конкурс за хайку стих
Хайку е стихотворна форма от три стиха, която се заражда във феодална Япония през XIV век, а днес е популярна из целия свят. Този успех се дължи вероятно на изначалната връзка на човека с природата и стремежът му да я поддържа, създавайки така "поеми за природата".
Краен срок - 31 март
Линк

Литературен конкурс "Огънят на Орфей"
В него могат да участват деца и младежи в две възрастови групи: до 14 и до 25 години. В рамките на конкурса свободата за творческо действие е неограничена. Темите могат да бъдат най-разнообразни. Жанровите форми и стилове - също.
Краен срок - 15 април
Линк

Национален рецитаторски конкурс
Тази година конкурсът е посветен на: Българо-унгарските културни взаимоотношения - Любовта и свободата в унгарската и българската литература. Участниците изпълняват по свой избор произведения от унгарската и българската поезия, проза и драматургия с общо времетраене 10 минути.
Краен срок - 15 април
Линк

Литературен конкурс "Връбница - празник на цветя и красота"
Район "Връбница", София обявява литературен конкурс за написване на стихотворение, разказ и есе. В конкурса могат да участват ученици от 4 до 12 клас.
Краен срок - 20 март
Линк

Национален конкурс за интимна лирика "Магията Любов"
Всеки автор може да представи до три непубликувани (включително и в интернет), свои стихотворения, разпечатани в по четири екземпляра всяко. Авторите не могат да участват със стихотворения, вече участвали и печелили награди в други конкурси за поезия.
Краен срок - 5 март
Линк

Конкурс за написване на срудентско историческо есе
Темата е "Жени, пол и мълчанията на историята – II". Къде са жените в историята? Защо историята мълчи за историческия опит на женския пол?
Участниците в конкурса трябва да са студентки и студенти от бакалавърските програми на хуманитарните специалности на висшите учебни заведения в България.
Краен срок - 1 март
Линк

Есе на тема "Безработицата сред младите хора"

В конкурса могат да участват младежи на възраст между 18 и 25 години. Конкурсът е отворен както за есета, така и за видеоматериали.
Краен срок - 16 март
Линк

Други конкурси

Геймърски конкурс
The Sims, най-популярният социален симулатор в света, стана на 10 години. По повод кръглата годишнина и с наближаващия Свети Валентин, официалният вносител на играта за България "Пулсар" ЕООД обявява конкурс с награди за всички фенове!
Краен срок - 24 февруари
Линк

Подредете пъзела
Единственото условие е да наредите правилно пъзела с помощта единствено на мишката ви, след което да попълните вашия мейл.
Линк

Спечелете билет за театър
Отговорете на въпроса: "Кой е авторът на пиесата "Ревизор", която се играе в театър "София"?"
Краен срок - 28 февруари
Линк

Игра на "Most of Evil Music" и "Metal Katehizis"
Спечелете 3 CD-та и 2 покани за HYPOCRISY без да отговаряте на въпроси!
Краен срок - 24 февруари
Линк

Конкурс "Алиса в страната на чудесата"
Участниците в конкурса трябва да разработят грим и костюм, които да имитират грима на Шапкаря (героят на Джони Деп в "Алиса в Страната на чудесата").
Краен срок - 8 март
Линк

Конкурс "Триковете стават, когато си загрял"
Качи свое видео, което показва как правиш успешен трик със ски, сноуборд, зимни кънки или с друго пособие за зимен спорт след като си пил, докато пиеш или докато държиш чаша с NESCAFÉ® 3in1!
Краен срок - 26 февруари
Линк

Национален конкурс за компютърна рисунка
Рисунките трябва да са изработени на графична програма по избор. Да не се вмъкват готови обекти или картинки; Да са нарисувани със свободна ръка с инструментите за рисуване на графичните редактори.
Краен срок - 15 юни
Линк

Спечели Acer Olympic Timeline
За да спечели наградата изтегленият участник-победител е необходимо да цитира правилно поне едно от качествата на Acer Aspire Timeline посочено и описано в сайта.
Краен срок - 12 март
Линк

Регистрирай се и спечели
4fun.bg празнува своя първи рожден ден! Всички 4fun потребители имат шанс да получат специален подарък.
Краен срок - 28 февруари
Линк

Още един билет за театър
Отговорете на въпроса: Кой от актьорите участва в пиесата Самотният запад на Модерен театър?
Краен срок - 22 февруари
Линк

Post a Comment

По-нова По-стара