Конкурси - седмица 6

Скоро ще променим малко подредбата в сайта, за да може по-лесно да се ориентирате. Засега най-актуалните конкурси се виждат в най-новата публикация, а може да се ориентирате и по етикетите, но е нужна реорганизация, защото конкурсите станаха доста и всеки ден се увеличават. Да започваме, за да може да ни стигне времето за всички конкурси тази седмица. А те никак не са малко.

Бебешки конкурси

Фото конкурс "Комфортно ми е с мама"
Мама и нейното бебе или деца, в избрана от вас ситуация и заредени с неповторимо настроение.
Краен срок - 7 март
Линк

Конкурс "Първата дума на моето бебе"
Каква беше първата дума на вашето бебе? Нещо смешно, нещо у дома или дълго чаканото "мама"? Каквато и да е първата думичка тя е много специален повод за празнуване.
Краен срок - 24 май
Линк

Първите 12 месеца на моето бебе!
Ако обичате да снимате вашето бебе, ако записвате всяка негова стъпка, ако водите дневник на своето малко съкровище, радвате се на неговите постижения и се смеете на неговите щуротии, споделете това с "9 месеца".
Линк

Детски конкурси

"Един ден в страната на чудесата"
Всеки участник може да представи до 2 литературни творби (приказка, стихотворение), в печатен вид, създадени специално за конкурса.
Краен срок - 26 март
Линк

Национален конкурс за детска рисунка
Сдружение "Дай, бабо, огънче!", гр. Перник обявява Национален конкурс за детска рисунка на тема "Народните приказки – извор на мъдрост и доброта". Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи: до 9 г. и от 10 до 14 г.
Краен срок - 25 април
Линк

Женски конкурси

Часът на MAGGI®
Участвайте в играта "Часът на MAGGI®" и спечелете както повече време за близките си, така и възможността да ги изненадате с пълна кошница любими NESTLE® продукти.
Краен срок - 25 март
Линк

Картичкофурии
Напоследък са доста модерни различните предизвикателства по блоговете. Тези са за любителите на картички, като има и малки награди.
Линк

Конкурс за "Най-готино гадже"
Убедена си, че имаш най-готиното гадже или най-чаровните приятели?
А, дали е така?! Тествай ги във "Войната на гаджетата".
Краен срок - 28 февруари
Линк

Конкурс "Аз обичам"
Измислете какво да сготвите за любимия човек, снимайте, представете вашето творение тук и можете да спечелите награда!
Краен срок - 18 февруари
Линк

Направи мартеница
Бъдете креативни, бъдете новатори… Сътворете нещо в духа на празника и в същото време бъдете различни!
Краен срок - 14 февруари
Линк

LEKI анкета
1 LEKA минута за 1 LEKA анкета и спечели LEKI награди.
Краен срок - 19 февруари
Линк

Конкурс "Как се запознахме"
Споделете как и къде сте се запознали с партньора си, как сте решили да живеете заедно, планирано или не се появиха децата и т. н.
Можете да илюстрирате написаното със снимка.
Краен срок - 10 април
Линк

Спечелете с "Денят на влюбените"
Ако още не сте избрали с какво да изненадате вашата половинка на най-романтичния празник, включете се играта на списание Бела с подаръци от "Александра филмс".
Краен срок - 21 февруари
Линк

Фото конкурси

Конкурс за най-хубава снимка
Качете най-хубавата снимка от квартал Църква, направете най-хубавия коментар или разкажете интригуваща историйка и най-добрите ще бъдат наградени.
Краен срок - 5 март
Линк

Фото конкурс: Книгата на България
Фото конкурсът "България" ще се провежда всеки месец и ще дава възможност на участниците да покажат своите снимки по различни теми и категории, както и да спечелят много интересни награди.
Краен срок - 28 февруари
Линк

40th NWF Photo Contest
The National Wildlife Federation (NWF) на САЩ приема предложения за 40-тото годишно издание на своя конкурс. Налични са 7 категории, а всеки участник може да предаде до 25 фотографии.
Краен срок - 6 юли
Линк

Фото конкурс "Какво означава еврото за нас?"
Какво означава еврото за вас? Какво харесвате по отношение на еврото? Снимката трябва да е придружена от кратък обяснителен текст.
Краен срок - 31 март
Линк

Фото конкурс "България - с ритъма на природата"
Този конкурс се провежда в рамките на събитието ЗЕЛЕНИ ДНИ СОФИЯ (15-19 април 2010). Целта е с методите на художествената фотография да се покажат ценността, уникалността, разнообразието на природата в България, хармонията между нея и човека и да се създаде повишена обществена чувствителност към нейното опазване.
Краен срок - 2 април
Линк

Онлайн фото конкурс "Промените в климата през твоите очи"
Дайте свобода на въображението и артистичното си око и документирайте постиженията и грешките на цивилизацията ни.
Конкурсът е постоянен, започва на 11-и януари и ще тече през цялата 2010 г. Можете да изпращате снимките си по всяко време.
Линк

2010 Photocrati Fund Competition
От фондацията Photocrati стартират първият конкурс в който дават $5000 на непрофесионални фотографи, които работят над важни хуманитарни и/или свързани с околната среда проекти.
Краен срок - 15 март
Линк

Конкурс - Безобективна Фотография
Фотобюлетин обявява конкурс за изображение постигнато посредством безобективен способ на заснемане (pinhole). Апаратът няма значение (филмов или дигитален), носителят също е без значение – лента, фотографска хартия и т.н. Ключов момент е "заснемането" да не се е случило с обектив, а с дупчица!
Краен срок - 28 февруари
Линк

Фото изложба-конкурс "Кукерландия 2010"
До участие се допускат произведения на български и чужди автори, черно-бели и цветни снимки, без ограничение на използваните технологии. Фотографиите трябва да са авторски и да илюстрират традиционните маскарадни игри в България.
Краен срок за записване - 15 февруари
Линк

Литературни конкурси

Конкурс "Пътеписи за България"
Разкажете за своите пътешествия и допринесете за популяризирането на чудесата на България! Публикуваните текстове трябва да бъдат авторски, задължително на тема България, с обем не по-малко от 1500 символа. Към всеки текст, трябва да има поне една снимка.
Краен срок - 31 юли
Линк

Четвърти национален литературен конкурс за стихотворение и разказ
Фондация "Св, Климент Охридски" обявява четвърти национален конкурс за стихотворение и разказ. За наградите могат да кандидатстват студенти с българско гражданство, обучаващи се у нас и в чужбина. Студентите е необходимо да представят по един непубликуван разказ или стихотворение.
Краен срок - 30 април
Линк

Четвърти образователен конкурс
Темата е: "Кратките източни форми в поезията". Образователните конкурси са нова инициатива на "Книгите – пространство за българските книги", която има за цел да обогати авторите със знания и практически упражнения в писането на различни стилистични форми.
Краен срок - 11 март
Линк

Други конкурси

Конкурс на Рено Нисан България ЕАД
Конкурсът е отворен за всички студенти, записани в Магистърска или завършващи Бакалавърска степен за учебната 2009/2010 г.
Темата на конкурса за настоящото 4-то издание е: "Електромобилите – вдъхновение за бъдеще без вредни емисии! Renault и Nissan вече представиха своите първи модели. Как виждате тяхната реализация в България?"
Краен срок - 1 април
Линк

Кампанията "Витоша 4Х4"
Кампанията "Витоша 4Х4" е в ефира на радиото всеки делничен ден между 10 часа сутринта и 10 часа вечерта. Слушателите трябва да "уловят" 4 предварително обявени песни, които ще бъдат излъчени една след друга.
Линк

14 февруари - "Най-щастливия ден"
Радио Star FM обещава да се погрижи този Св. Валентин да е незабравим. Разкажете на ефирния телефон как и кога за вас настъпи "Най-щастливия ден" на раздялата и сложихте край на диктата!
Линк

PRO FM плаща твоята сметка!
През февруари и март, радио PRO FM стартира нов проект - "PRO FM плаща твоята сметка". В рамките на месец радиото ще плаща сметките на най-верните си слушатели.
Линк

Томбола "Искам кола!"
За своя пети рожден ден Изи Кредит подарява пет автомобила Dacia Sandero! За да се регистрирате за участие в томболата единственото, което трябва да направите е да се обадите на един телефон (на цената на градски разговор) и да кажете "Искам кола!"
Краен срок - 20 март
Линк

Награди от "Когато си в Рим"
Във филма "Когато си в Рим" има един необикновен фонтан с още по-необикновено поверие: извадиш ли монета от него, притежателят й ще се влюби безумно в теб. Как се казва той?
Линк

Телефон на годината 2009
Посочете кои от номинираните модели заслужават да бъдат наречени Телефон на годината и да получат специалните грамоти на вестника. Включете се в анкетата и имате реален шанс да спечелите някоя от примамливите награди.
Краен срок - 28 февруари
Линк

Спечели безплатен езиков курс в Малта
Регистрирай се за томболата на Юзит Калърс, отговори на един въпрос за Малта и спечели безплатна двуседмична езикова ваканция в Малта! Пакетът включва езиков курс по английски език, настаняване, програма за свободното време.
Краен срок - 30 март
Линк

Спечели вечер за двама!
Всеки ден можете да спечелите куверт за вечеря в заведение в София или Пловдив.
Линк

Наградната игра "Зимни oлимпийски игри 2010"
Заложи на дисциплината, в която според теб България ще спечели най-много медали на олимпийските игри и ще си с една крачка по-близо до голямата награда.
Краен срок - 28 февруари
Линк

Какво мислиш за наградите?
Твоята работа е да отговаряш и задаваш въпроси, за да спечелиш.
Краен срок - 14 февруари
Линк

Idea Challenge "Как бих променил света си?"
Студенти с желание и потенциал, които искат да бъдат част от решението, а не от проблема, могат да представят идеите си за жизнеспособен бизнес, който има положително въздействие върху заобикалящия го свят – технологии, университет, общество, околна среда.
Краен срок - 28 февруари
Линк

Design Lab 2010 – Конкурс за дизайн на домашни уреди
Конкурсът е за ученици и студенти в областта на дизайна и промишления дизайн с идея да създадат домашните уреди на бъдещето. За втори път в историята на конкурса ще се проведе специална кампания за набиране на проекти от България.
Краен срок - 1 май
Линк

Конкурс за разработчици
Майкрософт България обявява конкурс за приложения от типа "newsreader". Приложенията трябва да бъдат гъвкави и визуално ефектни.
Краен срок - 18 март
Линк

Post a Comment

По-нова По-стара