Конкурси - седмица 8

Усеща се наближаването на Баба Марта и 8-ми март. Всеки гледа да умилостиви жените я с подарък, а я конкурс. Но те пък са добрички и ще позволят да бъдат умилостивени. :)

Бебешки конкурси

Конкурс "Моята зимна приказка"
Зимният сезон ни предлага много забавления и положителни емоции и сме сигурни, че той е любимият на всички деца. А какво е цялото това веселие, без да го запечатаме "на лента"? Затова бързо избирайте най-забавната снимка, показваща вашите зимни забавления и участвайте в конкурса.
Краен срок - 4 март
Линк

Споделете Вашите новини и спечелете награди!
Публикувайте Вашите новини на сайта moetodete.bg и можете да спечелите.
Краен срок - 8 март
Линк


Детски конкурси

Портрет на мама за 8-и март
Нарисувайте портрет на своята майка, тази, която се грижи неуморно за вас и която ви обича безкрайно! Портретът може да бъде нарисуван с бои и флумастри, може да е апликация или каквото друго искате.
Краен срок - 8 март
Линк

Женски конкурси

Конкурс "Когато мама и татко работят много"
Живеем в забързано ежедневие, в което професионалните ангажименти и грижата за децата изискват постоянен внимателен баланс. Как го постигате вие?
Линк

Конкурс на Hot Competitions "Wedding Photos"
Качете снимки от вашата сватба и спечелете.
Краен срок - 25 април
Линк

Конкурс "Сподели магията на твоя сватбен ден"
Публикувай до 5 снимки от твоята сватбена приказка, ще спечелят снимките с най-влюбените, усмихнати и възхитителни младоженци. Всеки месец ще има по един победител, а накрая голяма награда.
Краен срок - 22 септември
Линк

Конкурс "Неотразима на абитуриентския бал"
Сподели своите идеи за абитуриентски рокли и може да спечелиш прекрасно бижу или книга. Може да участвате с неограничен брой снимки.
Краен срок - 31 март
Линк

Конкурс Март 2010 "Баба Марта/Първа пролет"
През Март няма как да се подмине едни типично български празник - Баба Марта. Темата за месец март е - Баба Марта или пролетта. Изпратете Вашите предложения за торта с тематична декорация.
Краен срок - 19 март
Линк


Празнична анкета на Az-jenata.bg
По случай рождения си ден Az-jenata.bg провежда кратка анкета сред читатели си. Разбира се има и награди - 1 000 от Вас ще получат специален осмомартенски подарък от екипа.
Линк

Различните лица на Жената
Конкурс за авторска снимка на тема Аз – жената. Покажете вашите авторски снимки и вижданията на жените за жените, а също така и мъжката гледна точка.
Краен срок - 2 март
Линк

"Най-красива абитуриентка на 2010"
Бъди дръзка и предизвикателна! Бъди красива и нестандартна! Имаш уникалният шанс да бъдеш НАЙ-КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2010!
Краен срок - 31 март
Линк

Стани "Лице на месеца"
Участвай във фотоконкурса "Лице на месеца", като се регистрираш за участие! Всеки месец след селекция 10 момчета и момичета ще бъдат избрани за финалисти. Победителят ще спечели професионална фотосесия с топфотограф.
Краен срок - 28 февруари
Линк

Играй и спечели
За да се включите в Играта трябва да се регистрирате. Всички регистрации се извършват само онлайн на уеб сайта на играта – www.visages.net. Един човек може да се регистрира само веднъж.
Линк

Фото конкурси

Различните лица на Жената
Конкурс за авторска снимка на тема Аз – жената. Покажете вашите авторски снимки и вижданията на жените за жените, а също така и мъжката гледна точка.
Краен срок - 2 март
Линк

Конкурс "Най-красивите места в България 2"
Описание: Море и планина, равнини и гори, реки и водопади - безбройните красиви места в България! Минимално 2000 пиксела по кьса страна и отлично фотографско качество.
Краен срок - 07 Март 2011 година
Линк

Трети национален фотографски конкурс "Човекът до мен 2010"
Изисквания: до 3 броя монохромни или цветни фотоса, на хартиен носител във формат от 20 x 30 см. до 30 x 40 см., на CD или DVD в JPEG формат, в резолюция, позволяваща копиране на файловете в размер до 30 х 40 см.
Краен срок - 15 март
Линк

Конкурс "Усмивката на любимия човек"
Февруари и март са месеците на два от най-романтичните празници. Но независимо дали празнувате или не, радостната усмивка на любим човек със сигурност е нещо, което винаги си заслужава да бъде запазено като скъп спомен.
Краен срок - 19 април
Линк

Литературни конкурси

Национален литературен конкурс - Бургас 2010
Може да участва всеки на възраст от 15 до 25 години. Приемат се творби в жанровете:
Поезия - стихотворения до пет броя или цикъл и проза - есе до три броя.
Краен срок - 31 март
Линк

Първи национален конкурс за книги за деца
Конкурс под надслов: "Да върнем книгите в ръцете на децата", за детски книги издадени през 2009 и 2010 г.
Краен срок - 31 август
Линк

Първи национален конкурс за стихотворения за деца
Първи национален поетичен конкурс за написване на стихотворения за деца под надслов: "Да научим децата да четат отново".
Краен срок - 30 септември
Линк

Конкурс "Очи за себе си" - 2010г.
Приемат се произведения в две категории: "Поезия" и "Проза". Разкажете интересни хумористични случки, които са се случили с вас, ситуации, в които сте попадали или просто погледнете на себе си с чувство за хумор и самоирония.
Краен срок - 7 март
Линк

XXXVIII Национален конкурс за дебютна литература "Южна пролет" Хасково - 2010
За конкурса се приемат първи книги и киносценарии на автори до 40 години в следните жанрове: Поезия (стихосбирки,поеми); Проза (разкази,повести,романи); Литературна критика и литературна история; Филмов сценарий
Краен срок - 1 април
Линк

Други конкурси

Спечелете билети за Дюк Елингтън Оркестра
Отговорете на въпроса: Как се нарича настоящият бенд лидер и диригент на Дюк Елингтън Оркестра?
Краен срок - 20 април
Линк

Томбола "Коя е Алиса?"
Хайде, поданици на Червената кралица, включете се в новата игра на Форум Филм България и Филмче.нет. Тя е посветена на триизмерния шедьовър на Тим Бъртън и Disney "Алиса в Страната на чудесата".
Краен срок - 12 март
Линк

Спечели 100 000 лева всеки ден
Регистрирате се напълно безплатно, познавате седемте числа изтегляни на случаен принцип всеки ден и ежедневно може да спечелите 100 000 лева!
Линк

Конкурс на тема "Телефонът, компютърът и аз"
Трябва да сте на възраст между 15 и 19 години и да изпратите минимум 2 параграфа описание на тема: "Как си представям бъдещето на телефона и компютъра след пет години".
Краен срок - 1 март
Линк

Игра на Kit Kat Sense
В продължение на поне десет дена от периода на промоцията  потребителят следва да влиза в сайта и да се грижи за своя герой като  следи той да извършва поне по три дейности с продължителност не повече от 14 (четиринадесет) часа - игрови.  
Краен срок - 31 март
Линк

Конкурсът на Съкровищницата
Конкурсът има следните категории: Любителска фотография; Разказ или есе; Стихотворение; Пътепис;
Краен срок - 21 март
Линк

Конкурс за графичен дизайн
Целта на конкурса е изработката на проект за графичен дизайн на новия рали автомобил Шкода Фабия S2000 на VIVACOM Rally Team.
Краен срок - 26 март
Линк

1 Коментари

  1. Поздравления за целия екип на VIVACOM Rally Team - напоследък умело привличат и РАДВАТ повече фенове - с конкурса за графичен дизайн на рали автомобила им както и за фен снимка след всяко рали

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара