Конкурси - седмица 5

Тази седмица има изобилие от конкурси, още конкурси за любов и целувки, то още малко ще им е силата, но има и други интересни. Надявам се да намерите нещичко и за вас. Ако го няма пишете ни какъв конкурс търсите. А ако сме пропуснали вашия конкурс, можете да ни пишете с повече информация за него и бързо, бързо да го добавим, за да стане достояние на повече хора.

Нови конкурси от Drebcho.bg
Най-смешен детски бисер
Малките дребчовци понякога са доста смешни когато се опитват да ни кажат нещо. Изпратете един или повече смешни бисери и помолете вашите приятели да гласуват за тях (максимум 5 гласа за всеки бисер). Победител е бисерът, събрал най-много гласове.
Краен срок - 30 април, награда - ваучер за детски брънч в х-л Хилтън за двама родители и две деца
Линк

Най-смешна детска снимка
Изпратете една или повече смешни снимки с вашите дребчовци и помолете ваши приятели да гласуват за тях (максимум 5 гласа за всяка снимка).
Печелят първите трима.
Кране срок - 30 април, награда - 3 образователни комплекта на Faber-Castell
Линк

Туризъм и пътувания 2010
Всички обичаме да пътуваме, да посрещаме предизвикателствата на природата, да се лутаме в непознати градове или да разпиваме кротко в някое бунгало. Някои от нас обичат и да снимат :) Снимайте и се забавлявайте!
Краен срок - 31 декември
Линк

"Любовно послание"
Изпратете снимка и рецепта на ястие свързано със Свети Валентин.
Краен срок - 16 февруари
Линк

Конкурс "Контрасти"
Конкурсът е на Photo-forum.
Идеята на конкурса "Контрасти" е да покажем света около нас такъв, какъвто не искаме да бъде и едновременно с това такъв, какъвто искаме да бъде.
За целта снимките в конкурса трябва да са двойни, или т.нар. "диптих" .
Едната снимка трябва да отразява позитивното, другата негативното около нас. Независимо дали става въпрос за хора, отношения, градска среда, природа и т.н., е добре двете снимки да имат връзка помежду си.
Краен срок - 31 март
Линк

Шести национален конкурс за млади художници и литератори

Конкурсът е посветен на художника Жорж Папазов и изкуствоведа Кирил Кръстев. В две категории е: изобразително изкуство и литература. В категория "Изобразително изкуство" може да се използва акварел, пастел, темпера, графика, масло. В категорията "Литература" – приказка, кратък разказ, есе. Темата е свободна.
Краен срок - 26 март
Линк

Карнавал на влюбените
Ако искате да спечелите една незабравима вечер, заедно с най-големите БГ изпълнители - маскирани като световни звезди с уникални костюми, да пиете с тях и да танцувате направете следното: снимайте клипче с вашия мобилен телефон с продължителност до 1 мин! Видеото трябва да бъде оригинално обяснение в любов.
Краен срок - 12 февруари
Линк

Кулинарен Конкурс "Любими рецепти"
Конкурс на списание "Моето дете". За всички майки, които приготвят невероятни неща за децата и съпрузите си.
Краен срок - 24 февруари
Линк

Втори национален литературен конкурс за учители
Всеки има право да участва с до 3 (три) произведения -стихотворения, кратки разкази или есета (приемат се белетристични произведения до 5000 знака).
Не се допускат за участие произведения, които са били публикувани и/или са участвали в този или други конкурси.
Краен срок - 1 септември
Линк

Фотографски конкурс за Photosynth модел
Конкурс за Photosynth модел на един от 100-те национални исторически обекта, създаден с Microsoft Photosynth. За модела трябва да бъдат използвани само авторски снимки.
Краен срок - 20 март
Линк

Спечелете книга на Борис Минчев
Отговорете на въпроса: Каква специалност в СУ "Св. Климент Охридски" е завършил Борис Минчев?
Краен срок - 14 февруари
Линк

Конкурс на тема "Предизвикателството да си студент"
Конкурс на Бургаския свободен университет в две категории: художествен текст (разказ) и публицистичен текст (репортаж, статия, коментар).
Краен срок - 30 март
Линк

Конкурс за дизайн на домашни уреди
Electrolux Design Lab 2010 кани ученици и студенти в областта на дизайна и промишления дизайн да създадат домашните уреди, които хората ще ползват, за да приготвят и съхраняват храна, перат дрехи и мият чинии в домовете си през 2050 г., когато 75% от световното население ще живее в градска среда. Нарастващият брой хора, живеещи в концентрирани градски райони, налага преосмисляне на ефективността на пространствата.
Краен срок - 1 май
Линк

Любов и романтика
Изпратете снимка и кратък текст, с които да опишете най-странния жест на любов, привързаност и романтика към вас от любимия – подарък, място за среща или напишете репликата, с която се е изразил.
Краен срок - 11 февруари
Линк

Направи валентинка
Приготви виртуална шоколадова валентинка и зарадвай любимия човек. Ти също можеш да спечелиш.
Краен срок - 17 февруари
Линк

Познаваме ли Левски?
Конкурсът е за деца. Отговорете на няколко въпроса за Васил Левски.
Краен срок - 10 февруари
Линк

Нарисувай любимото си животно
Конкурс за деца. Нарисувайте любимото си животно и изпрати рисунката. Всеки участник може да изпрати до 3 рисунки.
Краен срок - 26 март
Линк

Гатанки от деца за деца
Конкурс за деца. Пратете измислени от вас гатанки, а не от книжки или сайтове и разбира се отговорите им.
Краен срок - 20 март
Линк

Фотоконкурс "Покажи ми любовта"
Сюжетът на снимките, с които можете да участвате във фотоконкурса е вашата любов, независимо от възрастта и към кого е насочена – гадже, родители, приятели, деца...
Краен срок - 7 февруари
Линк

Конкурс "Работещо момиче на месеца"
Кой може да бъде момиче на месеца? Работеща жена – независимо от възрастта и професията. Модерна, силна, уверена, доказваща своите качества както в професионалния си делник, така и в личния си живот.
Линк

Конкурс Мис и Мистър Чаровна усмивка
В месеца на червеното вино и сладките целувки, спечели система за домашно избелване "YOTUEL 7 hours" само за една усмивка! Изпратете най-чаровната си усмивка.
Краен срок - 15 февруари
Линк

Пътуване до Рим
Регистрирай се за безплатен Ovi-e-mail акаунт и спечели шопинг пътуване до Рим за двама.
Краен срок - 25 февруари
Линк

Игра "Валентинка от AVON"
Изпратете своя обща снимка - на Вас и Вашия любим човек , спечелете симпатиите на посетителите на www.aksesoari.bg и можете да спечелите награда за двама!
Краен срок - 1 март
Линк

Конкурс за анекдот
Анекдотът трябва да е авторски (т.е. измислен от Вас, на кирилица. Всеки автор може да участва с неограничен брой анекдоти (принципът е "печели текстът, а не автора"). Ако желаете можете да изпратите и някакво изображение към анекдота. Разказът не трябва да бъде публикуван преди това (за да бъде равностойна конкуренцията).
Краен срок - 1 април
Линк

Бременна вкъщи
Споделете как прекарвате времето си вкъщи по време на бременността. Скучно ли ви е или напротив, много напрегнато и забързано.
Линк

Близнаци бебета вкъщи
С близнаци вкъщи всичко е двойно, грижите, радостта, подаръците. Изпратете снимки на вашите близнаци.
Краен срок - 1 март
Линк

"Моите първи "зелени" стъпки"
Изпратете първи, ама наистина първи стъпки на вашите деца по пътя към опазването на околната среда. Можете да участвате със снимки, а можете да напишете и есе (разказ)... Как малчуганът подрежда вашата домашна градина, как помага в пресаждането на цветята или пък събирате заедно боклук от детската площадка...
Краен срок - 1 април
Линк

Post a Comment

По-нова По-стара