Конкурси - седмица 4

Краят на месеца дойде бързо, но не и краят на конкурсите и игрите. Изненадани сме колко нови се появиха даже, само трябва човек да се порастърси и то където трябва. Наближава Свети Валентин и доста от конкурсите са свързани с него, с любов, сърца, целувки.

Конкурс "Нашата приказка"
Кои са твоите романтични моменти, споменът от които те кара да "летиш", да се усмихваш и да се радваш на всеки миг? Как започна вашата приказка, какво за е тя за теб и как двамата поддържате огъня на вашата любовна история?
Сподели и спечели пъзел с избрана от теб снимка.

Краен срок - 19 февруари
Линк

Любовта няма възраст
Изпратете снимка на/с любимия човек или стихотворение или кратко есе за любовта. Може да споделите какво е за вас любовта и има ли разлика в това да си влюбен на 20 и на 60 години?
Краен срок - 14 февруари
Линк

Спечелете модна фотосесия
Изберете стила на Алисия, който най-много ви допада, гласувайте за конкретната снимка и участвайте в томбола за голямата награда на списание ELLE.
Краен срок - 15 февруари
Линк

Най-чаровна бременна за месец Февруари!
Бъдещи майки, разкажете повече за вашата бременност и съпътстващите я промени.
Прибавете и най-чаровната си снимка.
Краен срок - 8 февруари
Линк

Конкурс "Зимни игри"
Изпратете снимка на вашето мъниче, което не се страхува от снега и с радост се забавлява с него.
Краен срок - 8 февруари
Линк

Конкурс "Първа целувка"
Има ли по мила гледка от сладка детска невинна целувка? Покажете ни я.
Краен срок - 14 февруари
Линк

Фото конкурс "Коледни и Новогодишни настроения"
"Елхата; Бъдни вечер; Коледа; Коледари; Нова година; Сурвакари; Кукери... Коледните празници са вълшебен свят, твоят свят, в който живееш приказно, обичаш, веселиш се, почиваш... огледай се, покажи ни го!"
Краен срок - 31 януари
Линк

Конкурс на издателство "Рийдърс Дайджест"
Регистрирайте се, поканете всичките си познати и можете да спечелите удивителни награди. Човекът с най-много истински приятели ще получи два самолетни билета до избрано от него кътче на света, както и специален сертификат!
Линк

Поетичен конкурс "Любовта е пиянство или пиянство от любов"
Община Силистра организира Деветия национален поетичен конкурс "Любовта е пиянство или пиянство от любов", за написване на стихотворение, посветено на 14 февруари – Ден на Св. Валентин и на Св. Трифон Зарезан.
Краен срок - 16 февруари
Линк

Фотоконкурс "Зимният туризъм в България"
Снимки свързани с туризма през зимата. Те могат да съдържат пейзажи, обекти на културен, исторически, еко, СПА, селски, приключенски или друг специализиран туризъм.
Краен срок - 10 февруари
Линк

Ресторант на читателите 2010
Водещите критерии за оценка на ресторантите в конкурса са: качество на храната, избор на вино и напитки, обслужване, обстановка, лична ангажираност и добро съотношение на цена и качество.
Краен срок - 10 февруари
Линк

Анкета на списание CIO
Кажете вашето мнение за списанието и какво още искате да намерите на страниците му. Сред участниците в анкетата на лотариен принцип ще бъдат разпределени 50 награди.
Линк

Смешни видеоклипове
Изпратете смешно бебешко филмче и всеки месец може да получите награда.
Линк

Post a Comment

По-нова По-стара