Спечелете два топ матрака Sleep Detox

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@krasivaroza40
Силвия Маркова

Как се участва:

С коментар във фейсбук/инстаграм профилите на CBA.

Пълни правила:

🎁СВА🎁 Уикенд Detox Игра 

Последвай профила ни, харесай публикацията и сподели играта в стори или пост, като ни отбележиш SupermarketCBA. 

В понеделник (10.01) двама от вас ще спечелят топ матрак #SleepMe от колекция Detox, за да започнат презаредени новата година😇🙌😴

Участник в Играта е всяко лице:

разполагащо с активен и отключен профил във www.facebook.com и/или www.instagram.com.

харесало публикацията, последвало страницата и споделило публикацията.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Всякакви други действия, с които се цели вероятността за спечелване на Играта да бъде повишена посредством използването на методи, различни от и/ или в противоречие на тези, предвидени в настоящите Условия, са също забранени. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/ или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградата, Организаторът на Играта си запазва правото да дисквалифицира съответния Участник/ съответните Участници, да свали от Facebook страницата си неговите/ техните участия и да го/ ги лиши от правото да получи/ получат наградата.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на един от два топ матрака Sleep Detox.

Играта продължава до 09.01.2022г.  Тегленето на печеливши участници ще се проведе на 10.01.2022 г.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду Участници, отговарящи на зададените в горните клаузи условия.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалните интернет страници на Супермаркети СВА (www.cbabg.com) след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет СВА, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Намерете вашият СВА. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил че иска да получи своята награда.

За получаване на наградата печелившият Участник следва да предостави на служителя валиден документ за самоличност за удостоверяване съответствието на данните си с данните на печелившия.

Краен срок - 9 януари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара