Спечелете 100 броя Мilka великденски продуктов пакет

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 6 май 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

За да участва в Промоцията, всеки участник трябва дa:

    Стъпка 1: Влезе на сайта www.potursinejnostta.milka.bg

    Стъпка 2: Да натисне бутона „Започни игра“

    Стъпка 3: Да попълни регистрационна форма за участие (всички полета са задължителни):
        да въведе мобилен номер
        да отбележи, че не е робот
        да потвърди (чрез чекбокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.potursinejnostta.milka.bg

    Стъпка 4: Играе, като избере шарка и цветова комбинация за своите яйца и ги оцвети в избран цвят. Успешното боядисване на яйцата носи 1 бр. участие в тегленето за Награда.

    Стъпка 5: Играе, като сглоби правилно 3-те пъзела. Успешното сглобяване на три пъзела носи 1бр. участие в тегленето за Награда.

    Стъпка 6: Играе, като отговори вярно на 3 великденски въпроса. Верният отговор на въпросите носи 1 бр. участие в тегленето за Награда.

    Стъпка 7: Играе, като намери всички скрити яйца в изображението. Намирането на всички яйца носи 1 бр. участие в тегленето за Награда.

    Регистрацията на всеки участник се счита за успешна, когато той е изиграл поне една от игрите успешно и е попълнил регистрационната форма.

    Регистрациите са с натрупване и всяка следваща регистрация увеличава шансовете за печалба. Всеки участник може да спечели само една награда за периода на играта. Всеки участник може да играе всяка от игрите по 1 път в рамките на 24 часа, т.е. има право на 4 участия в тегленето за награда на всеки 24 часа.

    Например:
    Ако участник е играл и е боядисал всички яйца, то той участва 1 път в теглене за награда.
    Ако участник е играл и е боядисал всички яйца и е сглобил правилно 3-те пъзела, то той участва 2 пъти в теглене за награда.
    Всеки участник може да направи максимум 4 регистрации на ден.
    Всеки участник може да направи максимум 116 регистрации за целия период на Промоцията.

Награди - Мilka продуктов пакет – общо 100 броя за периода на Промоцията (Игратa).

    Всеки Milka продуктов пакет съдържа:
        1 бр. Bunny 45g
        1 бр. Funny Egg 50g
        1 бр. Egg Hunt Basket 162g
        1 бр. Milka Happy Easter tablet 100g
        1 бр. Easter Plate 202g

    Тегленето на наградите ще се извършва след края на Играта от специално разработен за целта софтуер, който на случаен принцип ще определи 100 броя печеливши участници измежду всички изпълнили условията за участие за награда. Един участник може да спечели само по една награда за периода на Промоцията. Обявяването на печелившите участници в уебсайта ще се случи до 48 часа след края на Промоцията.

    Последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.potursinejnostta.milka.bg

Единният идентификатор на всеки участник е неговият реален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0888423118 (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Един участник може да направи максимум 4 регистрации в рамките на всеки един ден от Промоцията. Един участник може да направи максимум 116 регистрации за целия период на Промоцията. Всеки пореден опит след максимума ще бъде зачетен като невалидна регистрация.

Един участник може да спечели само по една награда за целия период на Промоцията.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара