Конкурс 'Вкусна изненада за празника'

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 16 януари 2022

Как се участва:

С качване на рецепта в сайта на играта.

Пълни правила:

Конкурс: „Вкусна изненада за празника“

Домашно приготвеното ястие е синоним на уют, семейна атмосфера и топлина вкъщи. Ароматите на прясно изпечена питка, вкусно приготвено ястиe, сладкиши с канела и ванилия подсъзнателно разпалват апетита.

В нашия конкурс „Вкусна изненада за празника“ очакваме вашите рецепти и снимки на най-необикновените и ефектни на вид ястия, с които сте изненадали любимите хора за празниците.

Н А Г Р А Д И:

Всеки изпратил рецепта със снимка може да спечели една от 🎈 39 БРОЯ КНИГИ от ССБ Медия, ИБИС, Софтпрес, AMG Publishing, Еднорог, Парадокс и ЕРА

УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА:

В конкурса "Вкусна изненада за празника" могат да участват всички потребители на Rozali.com.

От 11-и декември 2021 г. до 16-и януари 2022 г. (включително) може да изпратите вашите рецепти, придружени със снимки във формата по-долу.
КОЛЕДА 2021

В конкурса ще участват само публикуваните снимки и рецепти в раздел "Коледен конкурс 2021" 11-и декември 2021 г. до 16-и януари 2022 г. (включително).

Всеки потребител може да участва с повече от една авторска публикация и неограничен брой снимки.

!!!Не се допускат рецепти и снимки, които са участвали вече в минали конкурси в Розали.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Участниците нямат право да претендират за изплащане на левовата равностойност или равностойността в каквато и да е друга парична единица на наградите.

Rozali.com си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора.

На 18 януари 2022 г. ще бъдат публикувани имената на победителите, които ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в конкурса.

Очакваме вашите кулинарни изненади придружени със снимка. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара