Докладвай невалиден баркод и спечели 10 ваучера по 100 лв.

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

do*rata_feia@***
ai*gilizov@***
al*x99@***
sa*uiltzar@***
bo*enaivanova1991@***
bl*jid1993@***
ga*ia32@***
sp*sova.m@***
na*ss97@***
ne*oneno9@***

Сканирай и докладвай невалиден баркод, започващ с 380 и спечели ваучер на стойност 100 лева

GS1 България насърчава активно нетърпимостта на гражданското общество срещу неправомерното използване на баркод номера, започващи с 380 (префикс за Република България).

Проверката може да бъде направена бързо и лесно от всеки с помощта на безплатното мобилно приложение БГ Баркод. Приложението е налично в Android и iOS. Основното предназначение на БГ Баркод е да предоставя качествени и пълни данни за продуктите, в приятен и удобен вид за крайния потребител, с което да помогне в избора му и по-добрата информираност при покупка. За хранителните продукти приложението позволява персонализация чрез настройване на аларма, която да сигнализира, когато даден артикул съдържа опасен за потребителя алерген.

Ако липсва информация за продукта или е използван неоторизиран баркод (получава се съобщение „невалиден баркод“), потребителят може да направи снимка и да изпрати автоматичен сигнал през приложението БГ Баркод до екипа на GS1 България за разрешаването на конкретния случай.

Всички, които са подали сигнали в периода 1 август – 30 ноември 2021 г., ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв. Важно е при подаването на сигналите, в предвидените за това полета да попълните имейл адрес и/или телефон за връзка.

Няма ограничения за броя на подадените сигнали от един участник! Всеки подаден сигнал увеличава шанса да спечелите награда!

Сдружение GS1 България е една от общо 115 национални организации по света, които действат като представители на международната организация GS1. Дейността на GS1 България е насочена към администриране и популяризиране на стандартите в страната. Организацията осигурява на българските фирми достъп до глобалната система за идентификация и маркиране с баркод на продукти, услуги, логистични единици, локации и други. Методиката на GS1 за определяне на идентификационните номера гарантира тяхната уникалност в световен мащаб. Съществен елемент се явява префикса за страната, който за България е 380. Същият не показва, къде е произведен продукта, а къде е регистрирана фирмата, която използва стандартната маркировка. Номерата/баркодовете на фирмите, които са регистрирани в GS1 България започват с 380. 

Краен срок - 30 ноември 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара