Спечелете 50 продукта за тест - IKAROV Антицелулитно масло за тяло

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 28 юли 2021

50 от Вас ще имат възможността да тестват IKAROV Антицелулитно масло за тяло с масла от хвойнови плодове и лимон, 100 мл  

В периода 26.07.-28.07.2021 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 50 участника от регистриралите се ще получат за безплатен тест IKAROV Антицелулитно масло за тяло с масла от хвойнови плодове и лимон за всички видове кожа, 100 мл. Те ще бъдат определени на случаен томболен принцип измежду всички регистрирали се.
IKAROV Антицелулитно масло за тяло с масла от хвойнови плодове и лимон

IKAROV Антицелулитно масло за тяло с масла от хвойнови плодове и лимон за всички видове кожа - бленд от натурални базови и етерични масла, екстракти и витамини за третиране на леки форми на целулит и заглаждане на портокаловата кожа. Попива бързо, без да омазнява.

• Стимулира разграждането на подкожните мазнини

• Видимо намалява портокаловата кожа

• Възстановява еластичността, гладкостта и здравината на кожата
„Безплатен тест на IKAROV Антицелулитно масло за тяло с масла от хвойнови плодове и

*Регистрацията за Тест на продукт е възможна от 09:00 ч. на датата 26.07.2021 до 24:00 ч. на датата 28.07.2021. Участниците, на които ще бъдат изпратени продукти за тест, се избират на случаен томболен принцип. Участникът ще получи линк към въпросник и ще бъде помолен да даде своето мнение за продукта, който е получил за тест в определен срок.

Бройката на продуктите, които се предостaвят за тест – 50 бр.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара