Спечели миксер Bosch, тостер Gorenje или термокана Gorenje

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Милена Авджиева - печели тостер Gorenje
Мая Тодорова - печели миксер Bosch
Владимир Николов печели термокана Gorenje

Изборът на уреди за съвременната кухня трябва да отговаря на условията за удобство, практичност и естетика. Но кое всъщност е важно, когато избираме уред за своя дом? В основата стои перфектната комбинацията между иновация, дизайн и ефективност.

В крак с новите технологии Вето-уреди за вграждане предлага високотехнологични уреди със Smart решения и практични дигитални възможности, в удобство на своите клиенти.

Обновеният сайт на компанията е разработен с по-интуитивно позициониране на продуктите, има удобна и лесна навигация. Нови функционалности и филтри, помагат да се сегментира по-детайлно информацията, която потребителите търсят, а допълнителните ресурси, като полезни съвети и статии, отговарят на най-често задаваните въпроси.

Компанията предлага възможност за покупки на изплащане, онлайн консултации, поръчки и разплащания. Не на последно място е внедрената система Reserve „Резервирай“ - поръчвате сега, по текущи цени и промоции, а получавате уредите си, когато кухненското ви обзавеждане е готово.

Вето ООД е официален представител за България на висококачествените немски гранитни мивки SCHOCK и иновативните италиански аспиратори FALMEC. Модели от тези брандове, както и широка гама продукти на други световни марки можете да намерите в магазините на Вето-уреди за вграждане, в градовете - София, Пловдив, Бургас и Варна, а също и на новия сайт на компанията – veto.bg.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш миксер Bosch, тостер Gorenje или термокана Gorenje! Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на поне един от дневните въпроси на Вето - уреди за вграждане и в петък (30 юни) трима ще спечелят! 

Краен срок - 30 юни 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара