Спечелете семейна почивка и 80 ваучера по 50 лв от Хиполенд


Играта е приключила!



Печеливш за семейна почивка с уроци по конна езда в комплекс "Тракиец" в с. Житница

s_***@mail.bg

Списък на спечелилите ваучер на стойност 50.00 лв. за ХИПОЛЕНД за периода 22.06 – 28.06.2020 г.

maq_***@abv.bg
gan***@abv.bg
dolzi***@abv.bg
valeri.vasile***@abv.bg
chehlic***@abv.bg
unica***@abv.bg
pandat***@abv.bg
vayradimitr***@mail.bg
hris***@mail.bg
radosveta***@abv.bg
afroditapet***@abv.bg
many_ti***@abv.bg
kiora1***@abv.bg
radomirovich1***@abv.bg
stefanov***@gmail.com
didi_debac***@abv.bg
angel.***@abv.bg
stefka_1***@abv.bg
veselin_simeono***@abv.bg
olga_lorde***@abv.bg

Списък на спечелилите ваучер на стойност 50.00 лв. за ХИПОЛЕНД за периода 15.06 – 21.06.2020 г.

cobra***@abv.bg
nikolaj_po***@abv.bg
S***@abv.bg
katerina***@abv.bg
advocatu***@abv.bg
Dimitar.t.todo***@abv.bg
ross***@mail.bg
Seik***@abv.bg
dani201***@abv.bg
ivailo_vassile***@mail.bg
evi4k***@abv.bg
petia***@abv.bg
krustev***@abv.bg
emiliq_pantile***@abv.bg
latin***@abv.bg
lora_vassil***@mail.bg
mi***@abv.bg
petia***@abv.bg
kras***@abv.bg
a_4ank***@abv.bg

Списък на спечелилите ваучер на стойност 50.00 лв. за ХИПОЛЕНД за периода 08.06 – 14.06.2020 г.

kris***@abv.bg
bobi_borisov***@abv.bg
gyosh***@abv.bg
cvetit***@abv.bg
alp***@abv.bg
sashka.peich***@abv.bg
svetlaivanova***@abv.bg
atanaska.va4***@abv.bg
epic_g***@abv.bg
ale***@abv.bg
jasmi***@abv.bg
stami20***@abv.bg
bali***@abv.bg
chockol***@gmail.com
vandenb***@abv.bg
martin.ignato***@abv.bg
gergana.del***@abv.bg
l_vitc***@abv.bg
nataliq***@abv.bg
nelka***@abv.bg

Списък на спечелилите ваучер на стойност 50.00 лв. за ХИПОЛЕНД за периода 01.06 – 07.06.2020 г.

doli***@abv.bg
ivan_ili***@abv.bg
stas_***@abv.bg
des***@abv.bg
jordanova***@abv.bg
asenova.lub***@mail.bg
desi.stefch***@abv.bg
svety***@abv.bg
gib***@abv.bg
bobi747***@abv.bg
magdalena.ili***@gmail.com
alkatrazzz***@abv.bg
milanova_mon***@yahoo.com
ted***@abv.bg
nelito.genk***@abv.bg
***@abv.bg
qqww***@abv.bg
vikibog***@mail.bg
veselka***@gmail.com
magincet***@gmail.com




Купи BARNI на стойност минимум 4 лева и регистрирай номера и сумата от касовата белeжка. Можеш да спечелиш награда от BARNI.

Промоцията е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене България и са на възраст над 16 години с изключение на: служителите на Монделийз България ЕООД, Монделийз България Холдинг АД, Монделийз България Продакшън ЕООД, Монделийз Юръп Сървисиз ГмбХ – Клон България, Монделийз Юръп Прокюърмънт ГмбХ – Клон България, Мейт Адвъртайзинг ЕООД, Карат България ООД, Проксимити София ЕООД, „МиБМ Експрес” ООД, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи).

За да получат награда от Промоцията (Играта), печелившите са длъжни да запазят и предадат на куриера печелившата/те касова/и бележка/и. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупени артикули на ЕДНА касова бележка.

Механизъм на Промоцията /Играта/:

1: Купи продукти „BARNI” (независимо от вида и грамажа) на обща стойност минимум 4 лв.
        Необходимо условие е закупуването на „BARNI” продукти на общата стойност от не по-малко от 4 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.
    Стъпка 2: Регистрирай стойността и номера от касовата бележка на интернет страницата www.barnipromo.bg
        При регистрацията участникът трябва:
        - да въведе номера от касовата бележка
        - да въведе общата сума от закупените продукти „BARNI”
        - да въведе captcha code
        - да въведе имейл адрес
        - да потвърди (чрез чекбокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният имейл адрес ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа от всеки имейл адрес (напр. ivan***@abv.b) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.barnipromo.bg.

С регистрацията на една касова бележка участникът влиза в тегленията за седмични награди.

С регистрацията на поне три касови бележки и в случай че с нито една от тях не е спечелена награда ваучер на стойност 50.00 лв. за ХИПОЛЕНД, участникът влиза в тегленето за голяма награда. С регистрацията на нови три касови бележки участникът увеличава шанса си за спечелване на голяма награда.

Така например: ако участник е регистрирал 21 касови бележки (максимумът за периода на Промоцията) и не е спечелил малка награда с някоя от тях, то той участва със седем регистрации в тегленето за семейна почивка с уроци по конна езда в комплекс „Тракиец“, Житница.

Всички печеливши касови бележки не участват в следващите тегления.

Например: ако участник е регистрирал 3 касови бележки и с 1 от тях е спечелил седмична награда, то той не участва в тегленето за семейна почивка с уроци по конна езда в комплекс „Тракиец“, Житница.

Награди:

Седмични награди – ваучер на стойност 50.00 лв. за ХИПОЛЕНД – общо 80 броя за периода на Промоцията (Игратa), разпределени на седмичен принцип, по 20 броя всяка седмица от периода на Промоцията, както следва:
        Период 1 – 01.06 – 07.06.2020 г. включително – 20 броя ваучера на стойност 50.00 лв. за ХИПОЛЕНД
        Период 2 – 08.06 – 14.06.2020 г. включително – 20 броя ваучера на стойност 50.00 лв. за ХИПОЛЕНД
        Период 3 – 15.06 – 21.06.2020 г. включително – 20 броя ваучера на стойност 50.00 лв. за ХИПОЛЕНД
        Период 4 – 22.06 – 28.06.2020 г. включително – 20 броя ваучера на стойност 50.00 лв. за ХИПОЛЕНД

Голяма награда – семейна почивка с уроци по конна езда в комплекс „Тракиец“, Житница – общо 1 брой за периода на Промоцията (Играта). Тегленето за наградата семейна почивка с уроци по конна езда в комплекс „Тракиец“, Житница, се провежда след края на периода на Промоцията (Играта). Пълно описание на наградата може да откриете по-долу в точка XIX.

Тегленето и обявяването на печелившите участници ще се извършва до 48 часа след края на съответния период от Играта на www.barnipromo.bg. Голямата награда ще бъде изтеглена след края на Играта. Последните 3 символа от всеки печеливш имейл адрес (напр. ivan***@abv.b) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.barnipromo.bg.

Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер. Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията /Играта/.

Публикуването на печелившите седмична награда ще се извършва веднъж седмично по предварително съгласуван график (посочен по-горе).

Единният идентификатор на всеки участник е неговият имейл адрес. За коректното отчитане на успешните опити на участника той трябва да използва един и същ имейл адрес. Едно физическо лице има право да участва само с един имейл адрес.

Печелившите участници за ваучер на стойност 50.00 лв. за ХИПОЛЕНД ще бъдат известени чрез имейл съобщение, в което ще бъде предоставен линк към интернет форма, на която в 5-дневен срок могат да предоставят име, фамилия, мобилен номер, населено място и адрес за получаване на наградата, както и данните по следващата точка. Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да ги получат. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Ако един участник е спечелил седмична награда с един касов бон, но не потвърди информацията си за доставка в рамките на 5-дневен срок, то той може да участва в следващите периоди за седмични награди с друг касов бон.

Спечелилият семейна почивка с уроци по конна езда в комплекс „Тракиец“, Житница, ще бъде известен чрез имейл съобщение, в което ще бъде предоставен линк към интернет форма, на която в 5-дневен срок може да предостави име, презиме, фамилия, ЕГН, мобилен номер, населено място и адрес за получаване на наградата, както и данните по следващата точка. Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да ги получат. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

За изпълнението на задълженията си по чл. 73 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, Организаторът ще изиска от спечелилия награда семейна почивка с уроци по конна езда в комплекс „Тракиец“, Житница, да предостави презиме и ЕГН, като тези лични данни ще бъдат използвани само за целите на справката по споменатата в настоящия текст законодателна норма. В случай че печелившият участник не желае да предостави изисканата информация, той/тя губи правото да получи наградата си.

Един участник може да направи максимум 5 регистрации в рамките на денонощие. Всеки пореден опит след максимума ще бъде зачетен като невалидна регистрация. Един участник може да направи максимум 21 регистрации за целия период на активността. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. С една касова бележка може да бъде спечелена само една награда.

Участникът, спечелил семейна почивка с уроци по конна езда в комплекс „Тракиец“, Житница, ще получи специален ваучер и може да използва наградата спрямо следните основни правила:
    Ваучерът включва:
        - две нощувки с включени две закуски за двама възрастни и две деца до 18 г. в апартамент за четирима – разполага с две помещения: спалня и хол, като в хола има двоен разтегателен диван;
        - включен урок по езда за  45 минути за четири човека за два дни;
        - ползване на релакс център (сауна, парна баня, джакузи, вътрешен и външен басейн);
        - интернет;
        - паркинг.
    Ваучерът не включва транспортни разходи, застраховки, вечери, дневни разходи, допълнителни извънредни лични разходи (в това число и медицински) и такива от подобно естество на описаните в тази точка.

Ваучерът е валиден за периода 01.08 - 31.12.2021 г.
        - Печелившите участници могат да се възползват от уроците по конна езда в комплекс „Тракиец“ на собствен риск. Преди всяко занятие участниците ще бъдат помолени от служителите на комплекса да подпишат специална декларация, която е задължителна;
        - Ваучерът не може да бъде осребрен за паричната му стойност.
        - Спечелилият участник може да направи резервацията си за периода 01.08 - 31.12.2021 г. предварително.
        - Ваучерът може да се използва само веднъж.
        - За да използвате този ваучер, трябва да направите предварителна резервация по имейл office@oceantravel.bg или на тел. +359 2 9804001.
        - При вече направена резервация не е възможно да бъдат правени промени.
        - Ваучерът е поименен и не може да се използва от трети лица.
        - В случай че ваучерът не бъде използван до изтичане на срока на валидност, неговата стойност не се възстановява и приносителят губи правото на използване.

Участниците, спечелили ваучер на стойност 50.00 лв. за ХИПОЛЕНД ще получат специален ваучер и ще могат да използват наградата спрямо следните основни правила:
        - ХИПО ВАУЧЕР е документ за извършване на плащане. Той е валиден до 31.12.2021 г. включително.
        - ХИПО ВАУЧЕР може да се използва само в магазините от веригата ХИПОЛЕНД на територията на Република България.
        - Срещу ХИПО ВАУЧЕР неговият притежател получава само стока, а не паричната му равностойност.
        - ХИПО ВАУЧЕР може да бъде използван само за покупка на стоки, чиято обща цена е равна или по-висока от стойността на ваучера. При покупка на стоки, чиято обща цена надвишава стойността на ХИПО ВАУЧЕР, разликата се доплаща от приносителя на ваучера.
        - Обмяната на стоката срещу ХИПО ВАУЧЕР може да се извърши във всеки магазин от верига ХИПОЛЕНД, с изключение на електронния магазин.
        - Обмяната на стока срещу ХИПО ВАУЧЕР става еднократно. При извършване на обмяната на стока, ваучерът се връща на касата.
        - Получаването на стока срещу ХИПО ВАУЧЕР трябва да се реализира в рамките на срока му на валидност (до 31.12.2021 включително).
        - ХИПО ВАУЧЕР без холограма и печат или със съмнения за извършено подправяне няма да бъде приеман във верига магазини ХИПОЛЕНД, като веригата не дължи обяснение за решението си.
    Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившата/те касова/и бележка/и за закупените кексчета „BARNI” на куриера. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от посочените максимален брой регистрации от едно лице; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално н арушение на правилата на активността. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време, включително след свързването със спечелилите, както и при доставка.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.
Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност, предоставена печеливша касова/и бележка/и и подписване на приемо-предавателен протокол. Като изключение сме готови да приемем и копия на печеливши касови бележки, само при представяне на оригинал за сверяване. В случай че печелившият участник е на възраст до 16 години, наградата може да бъде получена само от законния представител на същия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери писмено, че е получило наградата от името на печелившия.

Краен срок - 28 юни 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара