Спечелете всеки ден ваучер за 200 лева за климатик от VIMAX


Играта е приключила!

Печеливши:
11 май - Валентин Василев
12 май - Ани Бужева
13 май - Цветомир Петров
14 май - Благовеста Милева-Бибишкова
15 май - Калина Петкова



Вимакс Клима ООД е основана през 2009 година с основен предмет на дейност продажба, монтаж и сервиз на битови сплит и мултисплит системи. Тясно специализирана е в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки климатици. Днес фирмата предлага широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията.

Вимакс Клима ООД е лидер на пазара за климатична техника в гр. София и един от водещите търговци на територията на цялата страна. Офиси на Вимакс Клима ООД има в областните градове Варна, Пловдив, Кърджали, Пазарджик, Велико Търново, Хасково, Бургас, Монтана и Враца и в градовете Казанлък, Свиленград, Айтос и Карнобат. Служителите на Вимакс Клима ООД изграждат отоплителни и климатични инсталации в жилищни, търговски и промишлени сгради.

Вимакс Клима ООД предлага богата гама от възможности за климатизиране на всеки дом и всяка стая.

Вимакс Клима ООД е официален представител на най-големите производители на отоплителни конвекторни панели: Adax, Airelec, Dimplex, Atlantic, Tedan, Eldom и Tesy.

Високият клас влагоуловители, които Вимакс Клима ООД предлага, ще решат проблемите с високата влажност в дома или офиса.

Вимакс Клима ООД работи с водещите производители на бойлери Atlantic, Ariston, Tedan, Eldom, Bosch и Tesy. Продуктовата гама е изключително разнообразна и включва бойлери за хоризонтален и вертикален монтаж, малолитражни бойлери за монтаж под и над мивка, бойлери с една и две серпентини, слънчеви колектори.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш ваучер на стойност 200 лева за покупка на климатик от VIMAX! Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на дневния въпрос на VIMAX и всеки ден някой ще печели!

Краен срок - 15 май 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара