Спечелете 10 блузи с авторски принт от DIKA


Играта е приключила!

Печеливши:
Михаела П.
петя Г.
Марияна З.
живка б.
Росица Н.
Мария П.
Тотка Д.
Denica S.
Ирина Д.
Йорданка К.



Помогнете ни да изберем най-добрия принт и спечелете страхотна блуза или 10% отстъпка!

Инициативата ИГРАЙ и СПЕЧЕЛИ се роди от идеята ни да бъдем максимално близо до това, което искате и харесвате. Посочете дизайна, който харесвате най-много и можете да спечелите своя любим принт за пролетта.

В играта са включени блузи, създадени с грижа за околната среда. Всяка една от тях е с авторски принт, а когато гласувате за своя фаворит, Вие ставате част от историята на тази колекция.

10 от вас ще получат като подарък блузата с принта, който са избрали. Останалите участници в играта печелят код за 10% отстъпка при покупка на блуза с принт от моделите, включени в играта. С ДИКА винаги печелите!

На лотариен принцип ще бъдат изтеглени 10 участника, изпълнили всички условия на играта. Те ще бъдат обявени в тази страница на 02.03.2020 г. и ще им бъде изпратен уведомителен имейл. Ако избран участник не се свърже с нас в рамките на 5 работни дни от обявяването му, DiKa ще изтегли резервен победител.

Всички останали участници, коректно попълнили регистрационната форма, след приключване на играта ще получат код за 10% отстъпка за покупка на блуза от посочените в настоящата инициатива.

Участието в играта не е обвързано с покупка. Играта е отворена за участници на територията на Р България. Успех!



Краен срок - 1 март 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара