Спечелете италианска кафемашина Chikkо и две кафеварки Bialetti


Краен срок - 26 февруари 2020

ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ награда от www.yuppie.bg

Споделете в коментар кое според вас е най-важно за развитието на детето между 1 и 3 години? Не забравяйте да отбележите в коментара свой приятел.

Трима от изпълнилите условията ще получат една от нашите страхотни награди, а те са: Италианска Кафе Машина Chikkо и две кафеварки Bialetti.

Тегленето на късметлиите ще бъде на 27 февруари. Следете нашата Facebook страница.

В Играта участва всяко лице, отговарящо на условията на настоящите общи условия, регистрирало участие като коментар под публикацията на играта, в отбелязания период.

Участието в Играта не е обвързано с покупка на услуги, предлагани от Организатора. Участниците са отговорни за спазването на посочените в Общите условия срокове и правила за провеждане на играта.

Организаторът си запазва правото формалностите по връчването на наградaта да се уточняват индивидуално и със спечелилия участник, ако това е необходимо.

Всеки участник може да спечели само 1/една/ награда.

Имената на печелившите в играта ще бъдат обявени в рамките на 1 /един/ работен ден от изтеглянето им, на страницата на Играта

Получаването на наградите ще стане в съответствие с действащите към момента на определяне на печелившите Общи условия или по ред, изрично предвиден в настоящите Правила.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара