Спечелете сребърни бижута от Jacklin Hugasian


Краен срок - 14 февруари 2020

Цел на кампанията е да стимулира потребителите на таксиметрови услуги на Hippo Taxi да поръчват онлайн, Facebook Messenger, Viber Messenger, Android приложението, и по телефона.

Участник в кампанията ще бъде всяко лице, което е използвало услугите на таксиметровата кола на Hippo Taxi чрез поръчка, направена през уебсайта на Hippo Taxi, през Viber, през Messenger, през Android приложението или по телефон чрез оператор на Hippo Taxi.

Участникът, който е поръчал таксиметрова кола на Hippo Taxi онлайн или по телефона, трябва да е извършил реално пътуване по предварително заявената дестинация.

Участникът може да се запознае подробно с правилата и общите условия на кампанията на следния линк: https://hippotaxi.bg/jacklin-hugasian/terms.

Участниците ще имат шанс да спечелят награда – някое от 14-те сребърни бижута предоставени от магазини Jacklin hugasian

В рамките на 2 (две) седмици след края на кампанията организаторът посредством автоматизиран софтуер ще изтегли имената на 14 те участници, които ще спечелят наградите от кампанията и петима участници като резерви, в случай че някой от първите изтеглени не си вземе наградата в предвидения срок.

Избраните за победители участници ще бъдат информирани чрез представените от тях данни за контакт при поръчка онлайн или по телефона в рамките на 1 (една) седмица от изтеглянето на жребия.

Победителите са длъжни в срок до 2 (две) седмици, след предварителна уговорка за ден и час, да получат наградата си в магазина Jacklin hugasian на адрес бул. Княз Борис I № 75.

Участниците, които са изтеглени като победители, се съгласяват да участват в снимка с получаването на наградата, която ще бъде ползвана публично в социални мрежи и други канали, свързани с промотирането на Hippo taxi услугите.

Участникът, който е изтеглен като победител, има задължение да дойде и получи награда от уреченото място в рамките на 2 (две) седмици от уведомяването му, в противен случай наградата ще бъде предложена на участник, който е изтеглен като първа резерва. Изтеглената резерва има съответно същото задължение да събере своята награда в рамките на 2 седмици от уведомяването, като ако не го стори, наградата преминава за следващия участник изтеглен като резерва. Ако никой от изтеглените участници не събере наградата си в предвидения срок, то задължението на организатора за раздаване на награди отпада.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара