Спечелете 250 хлебопекарни и още награди от София Мел


Краен срок - 8 януари 2020

Продукти, участващи в Промоцията: брашно „София Мел” от разфасовки по 0.5, 1, 2 или 5 килограма или комбинация от посочените разфасовки.

Механизъм на Промоцията:

Стъпка 1: Купи 2 /два/ килограма брашно „София Мел“, независимо от разфасовката и вида на брашното oт търговски обект, в който се провежда Промоцията.
Необходимо условие е покупката да бъде вписана в касовата бележка, издадена от търговския обект.
Стъпка 2: Впиши трите си имена и телефонен номер за контакт на гърба на касовата бележка.
Стъпка 3: Пусни касовата бележка или нейно копие в специално обозначената кутия, поставена в търговския обект.

Хлебопекарна TEFAL – общо 250 броя за периода на Промоцията, стекове брашно „София Мел Класик“ – общо 250 броя, сито за брашно – общо 250 броя, разпределени по един брой от всеки вид награда за съответния търговски обект, включен в Промоцията за периода на провеждането.

Датата на теглене на наградите ще бъде обявена във всеки магазин по отделно на рекламен плакат, поставен на или непосредствено до входа на магазина. Изтеглянето на печелившите се извършва от представители на търговския обект и на организатора на промоцията. Към тримата печеливши участника се изтегля и по един резервен участник, като тегленото на наградите се удостоверява писмено с констативен протокол.

Имената на печелившите се обявяват в констативния протокол и организаторът се свързва с тях чрез предоставения телефонен /мобилен/ номер от касовата бележка.

Идентификаторите на всеки участник са трите му имена и неговият мобилен/телефонен номер. Потребителят трябва да впише в касовата бележка валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен/телефонен/ номер.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е предоставил невалиден, грешен или недействащ номер за връзка. Ако печелившите не се яват в търговския обект и не получат наградата си в 7-дневен срок след изтеглянето й, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Един участник може да има неограничен брой участия в промоцията, като изискването е да е спазил условията на Промоцията.

Печелившите участници получават наградите си лично в търговския обект.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност. В случай, че печелившият участник е на възраст до 16 години, наградата може да бъде получена само от законния представител на същия.

Физическо лице, което спечели хлебопекарна TEFAL, при приемането на наградата, следва да предостави своите три имена, адрес и Единен граждански номер на организатора на Промоцията. Тези лични данни се използват по силата на данъчното законодателство в Р България и съгласно чл. 73 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица се представят пред НАП от страна „ГудМилс България“ ЕООД. Служебни бележки за изплатени доходи по чл. 45, ал. 5 от ЗДДФЛ се издават само при поискване от лицето.

Промоцията се провежда в търговски обекти в следните населени места:
Априлци     Гърмен     Опака     Север
Асеновград     Дебелец     Осетеново     Сливен
Батановци     Джулюница     Павел баня     Смолян
Благоевград     Добрич     Павликени     Стамболийски
Ботевград     Достпат     Пазарджик     Стражец
Брацигово     Дупница     Перник     Сърница
Бургас     Енина     Перущица     Тервел
Бъзън     Етрополе     Петрич     Тетевен
Бяла     Исперих     Пещера     Троян
Варна     Казанлък     Плевен     Трявна
Велико Търново     Камен     Пловдив     Хасково
Велинград     Кирково     Полски Тръмбеш     Хисар
Ветово     Костандово     Правец     Цалапица
Врачеш     Крън     Разград     Червен Бряг
Габрово     Кубрат     Разлог     Чирпан
Глоджево     Кърджали     Раковски     Шумен
Горна Оряховица     Левски     Расово     Ямбол
Горно Сахране     Лом     Русе
Горно Церошене     Мездра     Сандански
Гоце Делчев     Монтана     Свищов


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара