Спечелете 15 бонбониери Lindt Коледно дърво


Краен срок - 18 декември 2019

Нека тази Коледа бъде бляскава!
Изберете пъстри бонбони Lindor и украсете коледното дърво с тях, така, че да заблести!

За да участват, участниците трябва да имат профил във Фейсбук. Всеки профил има възможност само на едно участие за награда.

Участниците трябва да изберат от падащите бонбони Lindor и да ги поставят в празните форми в коледното дърво на Lindor. Възможни са различни комбинации.

След като попълнят всички празни форми, участниците имат възможност да запазят изображението и/или да го споделят с приятелите си във Facebook.

След като наредят блестящото коледно дърво на Lindor, участниците автоматично участват в томбола за 1 бр. бонбониера Lindt Коледно дърво от 187 гр.

Броят на печелившите е 15. Всеки един от тях печели 1 бр. бонбониера Lindt Коледно дърво от 187 гр.

Имената и част от е-мейл адресите на всички печеливши ще бъдат обявени на ww.lindt.bg и на @LindtBulgaria във Фейсбук след края на играта, т.е. на 19-ти декември 2019 г.

Наградите се получават до 10 работни дни след предоставяне на целия валиден е-мейл адрес на печелившия, имена, адрес за доставка и мобилен номер за връзка на куриерската фирма с получателя. Доставката е безплатна за получателите.

Начинът за предоставяне на необходимите данни ще бъде споменат допълнително.

Вашите лични данни ще се използват единствено и само за получаване на наградите. За повече информация вижте нашата Политика за конфиденциалност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара