Спечелете iRobot Roomba e5Краен срок - 17 ноември 2019

Представяте ли си, че може да излезете на работа или на разходка с децата и когато се приберете, подът в дома ви да свети от чистота? При това без да се налага да допускате чужд човек вкъщи или да разчитате на доброжелателна свекърва.

Това е напълно възможно благодарение на съвременните технологии, създадени да улесняват нашето ежедневие.

Представяме ви iRobot

iRobot е водеща световна компания при роботизираните домакински уреди.
Основана през 1990 г. от трима учени от технологичния университет в Масачузец, iRobot има една основна визия – да създава практични роботи за домакинствата. Оттогава насам iRobot създава едни от най-важните и иновативни роботи в света.

Роботите на марката разкриват мистерии около пирамидите в Гиза, откриват животозастрашаващо масло в Мексиканския залив и спасяват животи там, където се водят конфликти и войни.

iRobot не създават просто роботи, а такива, които подобряват качеството на живота на хората.

Roomba® Прахосмукачка робот
Roomba предлага цялостно почистване на подовете само с натискане на един бутон. Патентованата 3-степенна почистваща система лесно отстранява прах, мръсотия и по-едри боклуци от пода. Roomba почиства както килими с височина до 1.5 см, така и твърди подови настилки – почиства под мебели и легла.

Страничната четка за почистване на ръбове (специално проектирана под ъгъл от 27 градуса) на Roomba замита боклука от ръбовете и ъглите към двете четки. Първата четка разчетква прах, мръсотия и косми от килими и подове, докато втората ги повдига към всмукателния канал. Вакуумният мотор засмуква мръсотията директно в контейнера.

Какво отличава Roomba
- Патентовaна тристепенна почистваща система с автоматично увеличаване на всмукателната мощ
- 2 четки за различни повърхности
- Функция Dirt Detect -  открива по-замърсените участъци и отделя повече време, докато ги изчисти
- Самопочистваща база Clean Base при сериите Roomba s и Roomba i
Когато прахосмукачките-роботи от сериите Roomba s и Roomba i приключат почистването и се върнат на самопочистващата и зарядна станция Clean Base, автоматично изпразват контейнера си за боклук в сменяема торбичка. Автоматичното изпразване на контейнера за боклук предлага безпрецедентен комфорт. Roomba i7 и Roomba s9 заедно с Clean Base позволяват да забравите за чистенето за месеци наред. Сменяемата торбичка в станцията побира до 30 контейнера за боклук и не позволява праха и мръсотията да се разнасят обратно във въздуха. Индикатор в базата сигнализира, когато е време да се смени торбичката. 

Braava™ Робот моп
Braava забърсва вашите подове. В зависимост от модела, роботът моп предлага два режима на почистване – сухо замитане и мокро забърсване. В режим сухо помитане, Braava се придвижва в права линия и измита прах, мръсотия и косми. В режим мокро забърсване прави повтарящи се движения – напред, ляво и дясно.
Всички модели Braava работят в 3 лесни стъпки.

А най-новите модели Roomba и Braava могат да работят в тандем чрез технология  Imprint Link™, за да имате винаги блестящо чисти подове.
Освен да го включвате ръчно, можете да създадете график и да настроите своя робот да се включва в определени дни от седмицата в избрани от вас часове, за да сте сигурни, че той ще свърши задачата си, докато ви няма.

Голямото разнообразие от роботи на iRobot и техните възможности можете да разгледате ТУК.

Включете се в предизвикателството на iRobot

И тъй като знаем, че всичко звучи твърде хубаво, за да е истина, поканихме три потребителки на форума, притежаващи свои собствени помощници iRobot, за да ви споделят своя опит през месеците и годините употреба на Roomba и да отговорят на вашите въпроси. Това са Адри, Sharky и abs.

А сега и един от вас ще има възможност да спечели робот Roomba e5. Включете се с коментар в темата до 17.11.2019 г. и ни споделете бихте ли искали да имате iRobot у дома и смятате ли, че ще улесни ежедневието ви.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара