Спечелете Philips 4K OLED Android TV


Краен срок - 12 декември 2019

Обичате филми, но смятате, че киносалонът не е най-доброто и уютно място, на което може да им се насладите? Есенно-зимният сезон ни предразполага към повече домашни развлечения и релакс пред телевизора в компанията на пухкаво одеяло, ароматни пуканки и любим филм или сериал.

Всеки истински киноман мечтае за перфекното киноизживяване у дома, а Philips 4K OLED Android TV с 3-странен Ambilight е готов да ви предложи най-незабравимото и премиум киноизживяване, което някога сте изпитвали в домашна обстановка.

Телевизорите Philips 4K OLED ще ви пленят със своите богати и естествени цветове и изящни детайли в светли и тъмни сцени. От HDR мини сериали до спортни събития или концерти – тези телевизори добавят истинска дълбочина и плавни движения към съдържанието, което обичате, а Ambilight красиво допълва картината.

Какво представлява Ambilight?
Вече е възможно не само да гледате телевизия, но и да я почувствате!
Телевизорите на Philips с технология  Ambilight имат вградени интелигентни светодиоди, които осветяват стените и самата стая в реално време с цветовете от екрана. По този начин телевизорите на Philips пренасят действието извън екрана и създават перфектната киноатмосфера.

Ambilight ви позволява да настроите искрящите светлини в ритъма на картината или на музиката и работи в синхрон със звука, превъплъщавайки го в незабравимо светлинно шоу.

С Philips 4К OLED телевизор всяка сцена се усеща изключително реална. Отделните пиксели могат да бъдат затъмнени или изключени, което осигурява наситено черно, искрящи цветове и зашеметяващ контраст. Дори детайлите в сянка и акцентите са прецизно пресъздадени. Получавате също и по-широк зрителен ъгъл и благодарение на видеопроцесора на Philips – красиво плавно движение.

Dolby Vision и Dolby Atmos – чуйте цялата картина!
Ако редовно се наслаждавате на киномаратони или търсите ултимативното кинематографично усещане, ще останете без дъх от просторния звук, детайлност и дълбочина, които предлага моделът 55OLED804.
Dolby Atmos е революционна система за изумително преживяване с триизмерно аудио, което запълва помещението. Ще се почувствате, сякаш сте част от филма, а всеки звук ще оживее пред вас със спиращ дъха реализъм.

Бъдещето е тук!
Ако искате да се впуснете в едно футуристично приключение като от филм на Спилбърг, то тогава управлявайте вашия Android телевизор само със силата на гласа си!
Искате да гледате Netflix или да откриете съдържание и приложения в Google Play Store? Само кажете на телевизора си. Можете дори да управлявате всички домашни смарт устройства, съвместими с Google Assistant, като например да приглушите светлината или да настроите термостата за перфектната филмова вечер.

Новото поколение OLED телевизори Philips са крачка напред в бъдещето. Бъдеще на незабравимо кинопреживяване! Бъдете част от него!

Включете се във филмовото предизвикателство на Philips!

Вземете участие в темата, като споделите отговорите на нашите въпроси, които ще ви задаваме в продължение на 18 дни. В края на активацията един късметлия ще спечели Philips 43PUS7304.

А ето и нашите въпроси за първата седмица:
Как си представяте перфектното кино преживяване у дома?
Колко често гледате филми у дома и колко важни са за вас качеството на картината и звукът?

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара