Спечелете електрически тротинетки, смартфони, видеокамери, кафемашини


Краен срок - 4 декември 2019

Участието в Играта е обвързано с покупка на стоки от целия наличен асортимент предлаган в търговските обекти на верига „Фантастико“.

За участие в Играта, желаещите трябва да направят покупка на стока от наличния асортимент в търговските обекти на верига „Фантастико“  на стойност над 25.00 (двадесет и пет) лева, в който и да е супермаркет „Фантастико“ на територията на Република България.

На касата, след заплащане на покупката си, всеки клиент получава касова бележка и ако стойността на касовата бележката е над 25,00 (двадесет и пет) лева, клиентът има право да участва в играта и възможност да спечели една от описаните награди.

За участие в тегленето Участникът трябва да попълни формата за участие като регистрира – данни от касовата бележка: магазин – посочва се адрес на супермаркет „Фантастико“, от който е извършена покупката, номер касова бележка   УНП:******** и сума,  както и да попълни коректно онлайн формуляра със своите лични данни на адрес: https://www.fantastico.bg/igra-birthday

Задължителните личните данни, които Участникът трябва да попълни, са: име и фамилия, населено място, телефон за връзка и имейл адрес.

Всеки Участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти, като регистрира неограничен брой касови бележки.

Не е възможно повторно регистриране на една и съща касова бележка.

С регистрирането на информацията от касовата бележка Участниците дават съгласието си личните им данни да бъдат обработвани от „ВИНТЕРКО-БГ” ЕООД за целите на играта, а в случай че бъдат обявени за печеливши, дружеството да публикува техните данни по избран от дружеството начин.

Един Участник може да спечели само една награда в рамките на Играта.

Регистрираната информация от касовата бележка участва в тегленето за разпределение на наградите, което ще бъде направено на 9.12.2019г.       

Всеки Участник, който е направил покупка на стойност над 25.00 (двадесет и пет) лева, в който и да е супермаркет „Фантастико“ на територията на Република България, попълнил е коректно онлайн формата за участие в Играта и отговаря на Условията, има право да участва в Играта и да спечели награда.

Участието в играта дава възможност за спечелване на една от следните награди:

· 5 награди - Електрическа тротинетка Kaabo Skywalker 8H, 500W мотор, Li-ion 48V/13Ah, до 50 км., хидрaвлично окачване, електрическа и баранна спирачка Power Key;

· 5 награди - Смартфон Apple iPhone 11, 64GB;

· 5 награди – Спортна видеокамера GoPro Hero 8,4K;

· 5 награди – Автоматична машина за еспресо Philips, series 2200, 3 напитки, LatteGo, черен гланц, синзирен дисплей.

· 100 награди по 50 лв. (под формата на ваучери за пазаруване във всички супермаркети “Фантастико”). Ваучерите са валидни в срок до 29.02.2020 г.      

Тегленето на печелившите участници ще се извърши чрез независима онлайн платформa, която на случаен принцип избира сред имената на участниците, които отговарят на настоящите условия и ще бъдат оповестени на 9.12.2019г.           

Тегленето ще се проведе на 9.12.2019г.  от „Ол Джиджитал“ ЕООД, ЕИК 200200729, със седалище и адрес на управление : гр.София, ул. „Любен Каравелов“ № 63, ет.4, представлявано от Любомир Георгиев – управител.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – по имейл или телефон до 7 (седем) работни дни след оповестяването  им.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 7 (седем) работни дни, губят правото си да получат наградата. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за свързване с печеливш Участник поради грешно попълнени данни.

Имената на спечелилите участници, посочени в  онлайн формуляра за участие, и наградите, които печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на „Фантастико“ (www.fantastico.bg), в деня на тегленето.

Печелившите Участници могат да получат своята награда в Централното управление на „Фантастико“, намиращо се в гр. София 1434, кв.“Симеоново“ ул. „Момина сълза“14А. Печелившите Участници, които печелят ваучери могат да ги  получат  в посочен от тях супермаркет на веригата.
Печелившите Участници ще могат да получат своите награди след като предоставят на служител на „Фантастико“ печелившия касов бон, с който са участвали в Играта, както и документ за самоличност за удостоверяване на данните на лицето с данните на печелившия. При получаване на наградата, печелившият участник подписва приемо-предавателен протокол, удостоверяващ, че наградата му е връчена от представител на организатора.


ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. как да разбера дали регистрацията ми е успешна


    ОтговорИзтриване
  2. Как да разбера дали регистрацията ми е успешна?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара