Спечелете 50 колета с най-предпочитаните български продукти


Краен срок - 9 декември 2019

Имаш ли близки, които живеят далеч и ще им липсва домашният вкус по Коледа? Mastercard® те кани да открием заедно ✨безценните български продукти✨ и да ги споделим с близък в чужбина, за когото те са скъп спомен от детството.

Петдесет късметлии ще имат шанса да спечелят изненада за свой близък, живеещ в Европейския съюз: колет с 5-те най-предпочитани български вкуса, който ще пристигне точно за Коледните празници. Избери 3 от изброените долу продукти, напиши ги в коментар и нека Започнем Нещо Безценно. #ЗапочниНещоБезценно #ИзпратиВкусаНаДома

🧀Кашкавал
🐑Овче сирене
🐐Козе сирене
🥛Кисело мляко
🐖Луканка
🐄Пастърма
🥓Бански старец
🐖Бабек
🍅Лютеница
🐝Мед
😍Шипков мармалад
😋Сладко от смокини
♨️Баница
☕️Мурсалски чай
🥣Боб чорба
🇧🇬Шарена сол
🌶Люти чушки

Право на участие в Промоционалната кампания има всяко физическо лице, което е притежател на валидна карта Mastercard® - кредитна или дебитна, с или без безконтактна функционалност, издадена от банка или финансова институция, находящи се на територията на Република България, с дата на издаване преди старта на Промоционалната кампания.

Участието в Промоционалната кампания е обвързано с отговаряне на въпрос, публикуван в социалната платформа Facebook при условията на настоящите Правила.

Кампанията ще се осъществи на Facebook страницата на Mastercard. На нея ще бъде публикувана анкета, която ще съдържа въпроса: "Кои традиционни български вкусове според вас са най-автентични?". Като предложение за отговор ще бъдат изброени 17 традиционни продукта. Всеки потребител ще може да гласува за определен брой продукти, като има право да участва в анкетата само по един път. Веднъж изтеглен като победител участникът не може да участва в следващите тегления на награда, като всеки един потребител, участвал в анкетата, може да спечели само една награда. Всеки гласувал може да спечели пакет с продукти със безценни български вкусове, който да изпрати на свой близък роднина или приятел в рамките на Европа. Анкетата ще бъде активна 5 седмици на Facebook страницата на Mastercard.

Резултатите ще бъдат обработени и ще се обявят 5-те топ традиционни български вкуса, които са събрали най-много гласове. Организаторът ще извърши две тегления на печеливши участници, като след всяко теглене печелившите ще бъдат обявявани на страницата на Facebook на Mastercard, както следва:
-1-во теглене – на дата 22.11.2019
- 2-ро теглене – на дата 10.12.2019

От всички гласували ще се изтеглят общо 50 печеливши.

Изготвянето и изпращането на пакетите ще се поеме изцяло от Организатора.

Получаването на наградата не е обвързано с регистрация и осъществяване на покупка.

Наградата в промоционалната кампания включва:
Пакет с избраните 5-те топ безценни български вкуса, който да изпрати на свой близък роднина или приятел в рамките на Европа за сметка на Организатора.

Печелившите ще бъдат определени чрез специализиран софтуер на лотариен принцип, в присъствието на нотариус.

В срок до 2 дни, считано от публичното обявяване на имената на печелившите за всеки от периодите, чрез публикация на Facebook страницата на Mastercard, печелившите трябва да изпратят лично съобщение на Facebook страницата на Mastercard и да посочат актуален имейл, телефон за връзка, за да може Организаторът да се свърже с тях за потвърждение на наградата и предоставяне на необходимата информация за получателя на промоционалния пакет.
В случай, че някой от печелившите не се свърже с организатора в посочения срок, организаторът има право да избере друг победител.

Всеки печеливш участник следва да предостави на Организатора следните лични данни: три имена, ЕГН, адрес по лична карта, адрес, настоящ адрес за кореспонденция, в случай че е различен от този по лична карта, имейл адрес и телефон за връзка. Данните са необходими, за да може Организаторът да заплати дължимият данък върху наградата по чл. 8.

Всеки печеливш участник е длъжен да предостави личните данни (имена, адрес и телефон) на получателите на пратката на посочена от Организатора агенция/спедиционна фирма която ще организира изпращането на наградите. Печелившият трябва да предостави тези данни на спедиционната фирма в срок от 5 дни, след предоставяне на контакта и от Организатора. За избягване на всякакво съмнение организаторът на кампанията няма да обработва лични данни на получателите на изпратените коледни кошници.

Крайният срок за изпращане на всички награди е 20.12.2019. Организаторът не носи отговорност за неполучена пратка при подадени грешни данни за доставка и няма ангажимент за повторно й изпращане.

Печелившият участник няма право да добавя допълнителни елементи към пратката или да иска да я приготви и изпрати сам. Пратката се изпраща с куриер по избор на Организатора.

Всеки печеливш участник, който е получил наградата си и тя е надлежно изпратена на неговия близък , съгласно настоящите условия, е длъжен да подпише приемо-предавателен протокол за това. Бланката на приемо-предавателния протокол ще му бъде изпратена предварително от Организатора на посочения от него имейл. Попълнената и подписана бланка на приемо-предавателния протокол следва да бъде изпратена от печелившия участник на следния имейл на Организатора desislava_arnaudova@mccann.bg

Всеки печеливш участник следва да изпрати по желание снимка на получателя на пакета при и/или след получаването му. При изпращането на снимката участникът дава своето изрично съгласие за използването й, като Организаторът и Мастъркард ще имат право да използват снимките както намерят за добре, за отразяване на кампанията.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара