Спечелете гейминг компютърна конфигурация PERSY STINGER на стойност 5000 лева


Краен срок - 31 декември 2019

Здравейте приятели! Време е за новогодишната томбола за голямата награда на фирма „Перси“ ООД, а именно гейминг компютърна конфигурация PERSY STINGER на стойност 5000 лева.

Моля спазете стриктно и трите условия за участие, за да бъдете допуснати в томболата.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ
Всеки участник трябва да:
1. Сподели игровата публикация публично на профила си.
2. Хареса страницата на „Перси“.
3. Напише коментар под игровата публикация.

Освен горе посочените условия, никакви други действия няма да бъдат считани за заявка за участие. Зачитат се всички действия, вписани в периода на играта - от публикуването ѝ на 14.11.2019 г. до 31.12.2019 г., които отговарят на настоящите правила.

Коментари, съдържащи нецензурно или обидно съдържание, или обидни квалификации на расова, етническа, сексуална или друга принадлежност, са недопустими и съответните участници ще бъдат дисквалифицирани.

НАГРАДА

На 07.01.2020 г. в 19 ч., чрез теглене на случаен принцип посредством софтуер, ще бъде изтеглен победител (отговарящ на условията за участие) който ще спечели награда. Това ще се случи в офиса на фирма Перси ООД (гр. София, Златна Добруджа 18) в предаване на живо през Facebook страницата ни.

Голямата награда е: геймърска компютърна конфигурация PERSY STINGER на стойност 5000 лева!

Името на победителя ще бъде обявено на Facebook страницата на "Перси" ООД на 07.01.2020 г.
ТЕРИТОРИЯ

Играта се организира онлайн, наградата се изпраща с куриер и може да бъде получена само на територията на Република България.

Организатор на играта е "Перси" ООД, ЕИК: 030413948. Играта е безплатна и не е обвързана с покупка на стоки или услуги, предоставяни от организатора. Участието в играта е възможно за всеки, който има достъп до интернет и личен Facebook профил, с изключение на служители на "Перси" ООД, на свързаните с нея дружества, и на организациите, свързани с проекта, както и членове на техните семейства. Лицата, които нямат право да участват в играта, нямат право и да се възползват от предоставената награда. Лице под 14 години, ако бъде обявено за победител, може да получи наградата само в присъствието на негов законен представител. Участниците декларират, че са запознати с обстоятелството, че с участието си в играта предоставят доброволно лични данни на организатора (информация, необходима за получаване на наградата и телефон за контакт), които ще бъдат обработвани единствено за целите на участието им в играта и за обявяване на победител и осъществяване на контакт с тях. Личните данни няма да се обработват допълнително за цели, различни от посочените. Тази промоция не е спонсорирана, администрирана или организирана от Facebook. С участието си в играта, участниците се съгласяват да спазват условията на настоящите Правила за участие.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара