Разсмейте ни и спечелете забавна награда


Краен срок - 30 ноември 2019

Обичате ли предизвикателствата? А готови ли сте да спечелите? Време е да ни разкажете забавна история, която сте преживeли на работното място, и за която се сещате с усмивка. Не се тревожете, няма да оценяваме творческите ви умения, а просто ще се забавляваме заедно. Прочетете нашите кратки правила, за да разберете как да се включите в играта. Забавлението е гарантирано!

Какво трябва да направите: Напишете ни кратко описание на забавна история, преживяна на работното ви място. Няма ограничение за брой думи. Достатъчно е да изпратите вашата история не по-късно от 30.11.2019 г. на имейл адреса на Смаркетинк: office@smarkethink.com.

Най-забавните разкази ще бъдат публикувани във Facebook страницата ни, а специално подбрано жури от нашия екип ще определи кой е печелившият разказ. Победителят ще спечели нашата любима настолна игра Activity.

Критериите, по които журито ще отсъди победата, са:

v  Увлекателно представяне
v  Добре структуриран текст
v  Чувство за хумор
v  Липса на продуктово позициониране

Защо решихме да ви предизвикаме?  Наскоро екипът ни се събра на тиймбилдинг в офиса. Разказвахме си забавни случки и премеждия, които сме имали по време на работа. Така се роди идеята да създадем предизвикателство, в което всеки да получи възможност да сподели най-интересните си истории.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара