Спечелете безплатна лазерна епилация на зона по избор


Краен срок - 31 октомври 2019

Скъпи читателки,

Каним ви да участвате в новата ни есенна игра, посветена на нейно величество Красотата! Добре знаем, че за да изглеждате красиви и в добра форма вие полагате усилия и отдавате от личното си време!

За да ви спестим малко време и да ви зарадваме с подарък, лично за вас, организираме нова игра, заедно с партньорите ни от Jewel Skin Clinic, като ще дадем възможност на двама души да спечелят по 1 безплатна процедура – лазерна епилация на зона по избор на печелившия.

Единственото, което е необходимо да направите е да сте регистрирани потребители в сайта (ако нямате регистрация, може да я направите бързо.) Отговорете на въпроса в нашата игра и ще участвате в жребия, който ще определи двамата печеливши.

На 01.11.2019г. жури, посочено от Организатора, ще избере на случаен принцип 2 (двама) от участниците, всеки от които ще спечели по 1 (една) процедура – лазерна епилация на на зона по избор в клиника Jewel Skin, находяща се в гр. София, бул. „Арсеналски“ 125.

Организаторът на играта ще се свърже с печелившите участници по имейл и/или телефон, който е предоставен от тях за връзка, в срок до 2 (два) дни, считано от датата на жребия.
Наградата (процедурата) не може да бъдат заменяна за пари в брой и/или друга награда(процедура). Предоставяне (прехвърляне) на наградата на трети лица не е разрешено.

Организаторът на играта, има ангажимента да предостави на Партньора данните на печелившите участници, за да може същите да се възползват от наградата (процедурата) в клиниката.

Организаторът на играта няма ангажимент да заплаща пътни разходи/такси на печелившите участници, за пристигане в клиниката и използване на наградата.

Печелившият участник ще трябва да се легитимира при пристигането си в клиниката, за да получил наградата (процедурата). Възможно е Партньорът да поиска документ за удостоверяване самоличността на печелившия. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си, както и ако същият не потърси наградата / не върне отговор на имейла в срок до 5 (пет) дни, то той губи правото си върху наградата, а същата не се предоставя. Наградата се доставя съгласно работното време на клиниката.

Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни за контакт, непълен и/или неточен адрес и/или грешно изписани имена.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара