Спечелете 3 ваучера по 99 лв. и 3 ваучера за безплатна доставка от Kolichka.bg

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Ваучер за пазаруване с отстъпка 99 лв. печелят:

zazu1
Mandi84
РРР

Ваучер за безплатна доставка печелят:

Aisha
Малечка90
second

В днешния забързан ритъм на живот сигурно всяка от нас поне веднъж си е казвала, че 24 часа в денонощието изобщо не са достатъчни. Семейството, работата, домакинските задължения поглъщат по-голямата част от деня ни, а да не забравяме, че трябва да си оставяме по малко време и за нас самите – любимо хоби, спорт или разходки, кафе и сладки приказки с приятелка или пък някоя козметична процедура…

Един чудесен помощник, който може да ни спести минимум час обикаляне из супермаркета, е онлайн пазаруването. В Kolichka.bg – онлайн супермаркет с над 11 000 висококачествени продукта, търсите и намирате лесно и бързо това, което ви е необходимо, поръчвате само с няколко клика от уюта на дома и получавате доставката си в удобно на вас време до вашата врата.

🛒А сега Kolichka.bg ви предизвиква – споделете как пазарувате обикновено и как пазаруването в онлайн супермаркета Kolichka.bg би облекчило ежедневието Ви и трима от вас могат да спечелят ваучер за пазаруване в Kolichka.bg  на стойност 99 лв., а още трима – ваучер за безплатна доставка за цял месец!

Мисията на Kolichka.bg е да ви осигури важното за вас на добра цена. Освен разнообразие от качествени продукти като пресни меса, риба и плодове и зеленчуци, богат избор от пакетирани храни и стоки за домакинството, там ще откриете и над 400 промоционални артикула, внимателно селектирани специално за вас на всеки две седмици..

🛒 Не пропускайте да разгледате и категорията #ИзгоднаКоличка, където са събрани повече от 200 от най-купуваните във всяко домакинство продукта (като сирене, масло, яйца, колбаси, месо, мляко и др.) на най-ниската онлайн цена. Kolichka.bg гарантира това чрез ежедневно сравняване цената на конкретните продукти с тази в останалите онлайн супермаркети.

Победителите ще изтеглим и обявим в тази тема на 23.09.2021 г.

Шестима участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип.

Всеки регистриран потребител може да участва в Играта само с един потребителски профил.

Всеки регистриран потребител на форум BG-Mamma ще бъде регистриран за участие в Играта само веднъж след публикуването на първото мнение. Следващи публикации в темата не дават допълнително право за регистрация в Играта.

Всеки от печелившите потребители съгласно т. 3.2 и т. 4 ще получи една произволна награда - 3 бр. ваучера за пазаруване в Kolichka.bg на стойност 99 лв., 3 бр. ваучера за безплатна доставка за 1 месец.

Ваучер за пазаруване с отстъпка 99 лв.:

Един ваучер за отстъпка важи еднократно само едно пазаруване от Kolichka.bg. Ваучерът важи за всички предлагани продукти на сайта Kolichka.bg. Ваучерът е валиден до 07.11.2021 г. При надвишаване на сумата от 99 лв., печелившият участник сам доплаща разликата, като може да избере как да плати остатъка - с карта, при доставката - в брой или чрез POS терминал. При поръчка на стойност под 99 лв., Kolichka.bg не дължи под никаква форма компенсация за разликата между покупната стойност и стойността на ваучера. В случай, че това е първата поръчка на потребителя от сайта Kolichka.bg, с използването на ваучера си за безплатно пазаруване на стойност 99 лв., той губи право да се възползва от други промоционални ваучери за нови клиенти на Kolichka.bg.

Kolichka.bg доставя в определени райони в гр. София. Организаторът не носи отговорност, ако печелившият участник не е от гр. София или адресът му не е част от мрежата за доставки на Kolichka.bg. Районите за доставка могат да бъдат видени на следния адрес - https://www.kolichka.bg/pages/dostavka

При завършване на поръчката печелившият сам избира часови прозорец за доставка, според отворените такива в момента на поръчката. В случай, че печелившият не е на адреса в часовия интервал, който е избрал и доставчикът не може да предаде продуктите, поръчката бива върната обратно, а печелившият губи правото си да използва ваучерът.

Ваучер за безплатна доставка:

Ваучерът важи многократно за всяко пазаруване от Kolichka.bg в рамките на един месец след първоначалното използване на ваучера и предоставя безплатна доставка за всяка поръчка над 30 лв. За да се възползва от ваучера, печелившият участник е необходимо да въвежда кода на ваучера си при всяка поръчка от Kolichka.bg.

В случай, че това е първата поръчка на потребителя от сайта Kolichka.bg, с използването на ваучера си за безплатна доставка., той губи право да се възползва от други промоционални ваучери за нови клиенти на Kolichka.bg. Kolichka.bg доставя в определени райони в гр. София. Организаторът не носи отговорност, ако печелившият участник не е от гр. София или адресът му не е част от мрежата за доставки на Kolichka.bg. Районите за доставка могат да бъдат видени на следния адрес -https://www.kolichka.bg/pages/dostavka

Печелившите участници се уведомяват на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема от представители на форум BG-Mamma на 23.09.2021 г., като се използват екранните им имена за индивидуализиране. Всеки един от Победителите, чийто настоящ адрес е на територията на Република България, има право да получи наградата си по електронна поща на предварително посочен от него имейл адрес в рамките на 7 (седем) работни дни, след срока за предоставяне на данните, обявен в темата.

Във връзка с доставката на Наградата, всеки от спечелилите потребители следва да предостави на Организатора, посредством лично съобщение, своите три имена,  телефон за връзка и имейл адрес.

Краен срок - 22 септември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара