Спечелете кошница с продукти Clean label от Lidl


Краен срок - 17 октомври 2019

По стара българска традиция на маса всеки разбирач има думата. 😆😉✍️
📍Саламът или шунката? – това е въпросът!😤😬

📍Реши вечния спор за мезето с коментар под поста👇, а един от вас, изтеглен на случаен принцип и обявен в коментар под публикацията в четвъртък, 17 октомври, в 17:30 ч., ще получи кошница от иновативната ни серия Clean label.💚 С натурални съставки, без изкуствени консерванти, овкусители и оцветители. Произведени от нашия доказан партньор „Еко Мес“. Чиста работа, чист етикет!💚За да се включи в конкретна игра, участникът трябва да изпълни условията за участие, посочени в конкретния пост, обявяващ играта, публикувайки съдържание от свое име по указан начин.

В игрите имат право да се включат всички лица на територията на България, които имат навършени 16 години.

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, организаторите имат право да дисквалифицират участници.

В случай че спечели, участникът трябва да се свърже с организаторите като пише на имейл socialmedia@lidl.bg в срок от 14 дни, считано от датата на спечелване, с което да подаде данни за доставка (трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка) или да посочи конкретен магазин, от който би искал да вземе наградата си, ако такъв начин за получаване на наградата е заложен в поста за обявяване на играта. В поста може да бъде обявен и друг механизъм за получаване на наградата – в този случай участникът следва да използва този друг механизъм.

ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара