Спечелете 5 смарт часовника HUAWEI GT


Краен срок - 31 октомври 2019

В периода 01-31.10.2019г. пазарувайте на стойност над 30 лв от всяка една АПТЕКА МЕДЕЯ или ОНЛАЙН на aptekamedea.bg, регистрирайте номер ПРОДАЖБА от касовата бележка на нашия сайт, харесайте и последвайте Facebook страницата и Instagram профила на АПТЕКИ МЕДЕЯ и участвайте в томбола за НАГРАДА - СМАРТ часовник HUAWEI GT!

На 01.11.2019г ще бъдат изтеглени ПЕТИМА късметлии.

Кампанията се провежда в аптеки „МЕДЕЯ“ на територията на гр. София, гр. Стара Загора, гр. Кюстендил, гр. Плевен и гр. Перник.

Право на участие в Кампанията придобива всяко пълнолетно дееспособно физическо лице /Участник/, което в периода от 01.10.2019г. до 31.10.2019г. включително, направи покупка на стойност 30 или повече лева от аптека на верига „Аптеки Медея“ или от онлайн магазина на Аптеки Медея на www.aptekamedea.bg, хареса и последва Facebook www.facebook.com/aptekamedea и Instagram https://www.instagram.com/aptekamedea/ страницата на АПТЕКИ МЕДЕЯ и изяви желанието си за участие, чрез коректно попълване на регистрационната форма на www.aptekamedea.bg/tombola

На 01.11.2019г, в офиса на Организатора ще бъдат изтеглeни 5 (петима) печеливши заявили желанието си за участие в томболата съгласно т.4.

Печелившите от Кампанията ще бъдат изтеглeни на произволен принцип и в присъствието на комисия от трима члена от страна на Организатора, която ще удостовери законосъобразността на тегленето. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на Интернет страницата: www.aptekamedea.bg/tombola, както и на страницата на верига „Аптеки Медея“ във Фейсбук: @aptekamedea https://www.facebook.com/aptekamedea/. Те ще бъдат уведомени и чрез телефонно обаждане в случай, че са предоставили валиден телефонен номер. С цел да се съхранят личните данни на печелившите, на Интернет страницата ще бъдат публикувани единствено първото и второто име на печелившия и последните цифри от телефония номер. Освен името на печелившия участник, се теглят и имената на двама резервни печеливши участника, в случай, че печелившия от томболата не бъде открит или не потърси наградата си в период от седем дни след уведомяване от Организатора.

Организаторът предоставя като награда на Печелившия Участник: по 1 бр. СМАРТ ЧАСОВНИК HUAWEI GT или 5 бр. общо за периода. Наградата не може да бъде разменяна за паричната ѝ равностойност.

Печелившите Участници в Кампанията ще бъдат потърсени от представител на Организатора, за да бъдaт уведомени за спечелената награда на телефонния номер, който са регистрирали за участие на www.aptekamedea.bg/tombola В случай, че представителят на Ортанизатора не успее да се свърже с печелившия и същият не потърси наградата си до 7 (седем) дни след тегленето, същият губи право на наградата си и тя се предоставя на изтегления резервен печеливш участник по реда на изтегляне. В случай, че Организаторът не успее да се свърже и с двамата изтеглени резервни печеливши, участникът или те не потърсят наградата си в 7 (седем) дневен срок от тегленето, тя остава собственост на Дружеството.

Връчването на наградата на печелившия участник се извършва на място в офиса на Организатора.

Легитимацията при получаване на наградите се извършва чрез представяне на лична карта и предоставяне на касовата бележка, която печелившия е регистрирал за участие в томболата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара