Спечелете пътуване до Кан за Energy Music Awards 2019


Краен срок - 25 октомври 2019

Радио ENERGY представя: ENERGY MUSIC AWARDS 2019! 9 ноември, Кан, Франция!

Ти можеш да бъдеш специален гост на най-голямото музикално събитие в Европа! Слушай Радио ENERGY и всеки път, когато чуеш специалния сигнал на ENERGY MUSIC AWARDS, влез и се регистрирай!

Очаква те пътуване до френската ривиера в Кан с осигурени самолетен билет, хотел и специална покана за ENERGY MUSIC AWARDS 2019!

Церемонията по раздаването на музикалните награди на Радио ENERGY - NRJ MUSIC AWARDS, е най-грандиозното музикално събитие в Европа! Всяка година в Кан, Франция, пристигат най-големите звезди, за да вземат участие в ENERGY MUSIC AWARDS. До момента live изпълнения на сцената на ENERGY Music Awards са имали: Madonna, Robbie Williams, Kylie Minogue, Shakira, Enrique Iglesias, Black Eyed Pease, Pussycat Dolls, Britney Spears, Christina Aguilera, Justin Timberlake, Ed Sheeran и много други.

Ти ще бъдеш специален гост на ENERGY MUSIC AWARDS 2019 благодарение на FLORINA!

Желаещите да участват в Промоцията, трябва да се регистрират в сайта на Радио ENERGY www.radioenergy.bg. Те трябва да попълнят полетата: Име и фамилия, възраст, град, e-mail, телефон за връзка и дата и час, в който е прозвучал сигналът на ENERGY MUSIC AWARDS по радио ENERGY.

Регистрацията за участие е напълно безплатна.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на интернет страницата на радио ENERGY, както и обявен в ефир.

Наградата включва:

- 2 бр. самолетни билети София-Ница-София
- 2 бр. трансфер Ница-Кан-Ница
- 2 нощувки в хотел в Кан за датите 8.11.2019 и 9.11.2019
- 2 покани за церемонията NRJ MUSIC AWARDS на 9.11.2019

Наградата не може за бъде разменяна срещу пари. Датите на пътуване не могат да бъдат по избор.

В случай, че Организаторът на успее да установи контакт с някой от печелившите в рамките на 3 дни след официалното им обявяване на сайта или те не потърсят наградата си, Радио ENERGY си запазва правото да изтегли нов печеливш.

Организаторът  не се ангажира с поемане на транспортните разходи за придвижването на печелившия до офиса на Радио ENERGY, с цел получаване на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара