Спечелете екскурзия до Италия или Испания на стойност 2000 лева


Краен срок - 18 октомври 2019

Пазарувай и пътувай с Лили Дрогерие! ✈💄🌏
Любов към грима и жажда за незабравими пътешествия, изпълнени с красиви емоции – на това му се казва страст за живот!

Пазарувай продукти за грим, от магазините на Лили Дрогерие, за минимум 25 лв. и можеш да спечелиш САМОЛЕТНА ПОЧИВКА ЗА ДВАМА до Италия или Испания! Вкусна италианска пица 🍕 или горещо фламенко 💃 – избираш ти!

Трима от всички участници ще се сдобият със специални комплекти от избрани продукти на Лили Дрогерие!
За да участваш:
🌏 Харесай поста с играта;
🌏 Пазарувай декоративна козметика за минимум 25 лв. от нашите магазини и регистрирай касовата бележка

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са:

1. Голяма награда - 1 бр. Самолетна почивка за двама до Италия или Испания с Туристическа агенция Бохемия на стойност 2000 лева. Печелившият участник ще получи ваучер на стойност от 1800 лева, след удържане на дължимия данък от 10%. Ваучерът е валиден за една година, а печелившият участник сам избира коя от двете дестинации да посети, в зависимост от наличните туристически пакети на туристическата агенция.

2. Малка награда – 3 бр. пакети с козметични продукти от магазините на Лили Дрогерие;. Всеки от пакетите съдържа: SPA Master подмладяваща маска за тяло; SPA Master крем за тяло с шоколад; SPA Master скраб за тяло; ЛУМС ГЛАНЦ ЗА УСТНИ УЕТ ЛИПС ГЛОС 06 5МЛ; ЛУМС ЧЕРВИЛО ЛИП ЛОВИНГ 03 4ГР; ЛУМС ОЧНА ЛИНИЯ МОЛИВ; ЛУМС ФИКСИРАЩ СПРЕЙ ЗА ГРИМ 50МЛ; ЛУМС ДУО ПАЛИТРА ЗА КОНТУ РИРАНЕ 202 DESERT ROSE; ЛУМС ТЕЧЕН КОРЕКТОР NATURAL 9МЛ; ЛУМС СЕНКИ ЗА ОЧИ 12 2ГР; ЛУМС БЮТИ БЛЕНДЕР 1БР; ЛУМС ВЕТРИЛООБРАЗНА ЧЕТКА ЗА ХАЙЛАЙТЪР.

Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност.

Един участник не може да спечели повече от една награда.

В Играта може да участва всеки, който отговаря на изискванията за право на участие, описани в настоящите Официалните правила и който е:
6.1 харесал поста с Играта на официалната фейсбук страница на Организатора https://www.facebook.com/LillyDrogerieBG/;
6.2. пазарувал е декоративна козметика на обща стойност 25 лв. с ДДС на една касова бележка от търговски обект на Организатора в периода на провеждане на Играта и е регистрирал касовата бележка в приложението, качено на официалната фейсбук страница на Организатора https://www.facebook.com/LillyDrogerieBG/. Всеки участник може да участва неограничен брой касови бележки

Наградите ще се теглят в присъствие на представител от маркетинг отдела на Лили Дрогерие чрез специална програма, разработена за целта. При тегленето на наградите ще бъдат изтеглени още четирима резервни участника (за всяка една награда), на които ще бъдат предоставени посочените в раздел 5 награди, в случай, че печелившите участници не потърсят наградите си в срока по чл. 7.3.

Имената на спечелите ще бъдат обявени на 22.10.2019 г. до 18:00 часа на фейбук страницата на Организатора.

Наградите ще бъдат изпращани от Организатора на играта в посочения от печелившия участник, най-удобен за него магазин на Организатора, в срок до 10 дни от датата на посочване на магазина. При получаването на наградата, печелившият участник трябва да представи документ за самоличност. В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация.

 Спечелилите участници в Промоцията/Играта, които не са се свързали с Организатора до 7 (седем) дни от публикуване на имената им на фейбук страницата на Организатора, губят правата си върху спечелената награда.

Наградата по т. 5.1. е предметна и е на стойност от 2000 лева и следва да бъде обложена на окончателен данък от 10%, който трябва да бъде деклариран, удържан и заплатен от Организатора на Промоцията/Играта.

За провеждане на томболата и предоставяне на наградите участникът, спечелил награда, е длъжен да предостави на Организатора три имена, мобилен телефон, имейл и необходимите данни за деклариране и внасяне на данъка по ЗДДФЛ.

Организаторът се задължава да посочи данъкът в Справката по чл. 73 от ЗДДФЛ, да декларира и внесе данъка върху печалбата по ЗДДФЛ.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара